LS Node1

Ethernet interface

Séria LS-Node je nový rad na streamovanie RDM/DMX od WORK PRO, ktorý podporuje priemyselné štandardy ArtNet a sACN. Predstavujú 1 až 4 DMX universa s 3 rôznymi modelmi: LS-Node1, LS-Node2 a LS-Node4, z ktorých každý pridáva svoj príslušný počet voľne konfigurovateľných universov DMX.

Tieto malé LS-Node sú dostupné v rovnakom fyzickom formáte štvrťrack ako pôvodný LS-Core, sú napájané cez kompaktný konektor USB-C alebo cez PoE, čo je užitočné pri použití v inštaláciách, kde môžu byť namontované do racku. s voliteľným rackovým podvozkom LS-AR 19.

Všetky produkty LS-Node sa dodávajú s integrovaným ethernetovým prepínačom s 2 portami a sú multiprotokolové, podporujúce priemyselné štandardy ArtNet a sACN.

LS-Node je plne kompatibilný s konzolami LightShark a dá sa konfigurovať aj cez webový server, prostredníctvom ktorého môžu používatelia nastaviť parametre, ako je snímková frekvencia DMX (od 15 do 40 snímok/s), aktualizácie firmvéru, nezávislé smerovanie portov RDM/DMX (akékoľvek vesmír môže byť smerovaný do ktoréhokoľvek z RDM/DMX portov nezávisle) a režimov použitia.

Vďaka kompatibilite ArtNet/RDM umožňuje LS-Node konfiguráciu, monitorovanie stavu a správu vzdialených zariadení z osvetľovacích konzol.

Všetky modely majú niekoľko spôsobov použitia:

- Single Mode: DMX na ArtNet/sACN transceiver (modely LS-Node1 a LS-Node2) konfigurovateľný cez web.

- Režim zlúčenia: kde LS-Nodes môžu prijímať rôzne vesmíry (cez ArtNet/sACN alebo DMX) a zlúčiť ich do rovnakého výstupu, pričom si môžu vybrať režimy zlúčenia HTP/LTP.

- Režim zálohovania: Keď LS-Node pracuje v režime zálohovania s dvomi pripojenými konzolami, zariadenie dokáže zistiť stratu spojenia z primárnej konzoly a automaticky sa prepnúť na záložnú konzolu s maximálnou latenciou 3 sekundy.


lsnode1

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla