grandMA3 onPC rack-unit

Hľadáte riadiace riešenie grandMA3 onPC na inštaláciu do 19" stojana? Pracujete v pevnej inštalácii, ako je divadlo, nákupné centrum, televízne/streamovacie štúdio alebo dom kultúry, a potrebujete spoľahlivé záložné riešenie pre svoj systém riadenia osvetlenia grandMA3? Alebo chcete implementovať samostatný systém riadenia osvetlenia pre svoju show, ktorý sa spustí automaticky vďaka externým spúšťačom, napríklad v zábavnom parku alebo pre architektonické osvetlenie?

Ak môžete zaškrtnúť jednu z týchto možností, racková jednotka grandMA3 onPC je pre vás ideálnym riešením. Ide o prvotriedny ovládač onPC v 19" formáte s už predinštalovaným softvérom grandMA3 onPC vo výkonnom počítači. V porovnaní s konzolami grandMA3 vám teda nebudú chýbať žiadne vlastnosti ani funkcie softvéru. Stačí pripojiť myš, klávesnicu a až dva externé monitory a môžete priamo ovládať 4 096 parametrov.

Zariadenie sa bude dodávať so systémom Windows IoT - takže v prípade potreby môžeme zabezpečiť, aby mohlo dostať správny obraz z výroby.

Je to nielen výkonné riešenie na ovládanie, ale aj optimálne zariadenie na prehrávanie. Všetky príslušné pripojenia - výstupy/vstupy DMX, vstupy/výstupy MIDI, časový kód a diaľkové ovládanie DC - sú už zabudované na priame použitie. Možno je vaša show spúšťaná udalosťami agendy a prebieha automaticky - racková jednotka grandMA3 onPC je ideálnym riešením pre mnohé inštalačné projekty.

Predstavte si, že chcete vytvoriť riešenie pre malú až stredne veľkú inštaláciu: Môžete skombinovať rackovú jednotku grandMA3 onPC s príkazovým krídlom grandMA3 onPC a/alebo až s dvoma faderovými krídlami grandMA3 onPC na ovládanie alebo predprogramovanie vašej show. Okrem toho môže fungovať ako plnohodnotná a spoľahlivá záložná jednotka vo vašom systéme riadenia osvetlenia grandMA3.

Funkcie

Ovládanie 4 096 parametrov v reálnom čase - v kombinácii s predinštalovaným softvérom grandMA3 onPC

2 výstupy DMX, 1 vstup DMX

Možnosť pripojenia 2 externých viacdotykových obrazoviek

1 interná viacdotyková príkazová obrazovka

2 konektory RJ45

6 konektorov USB

Rôzne ovládacie rozhrania

4023806

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla