grandMA3 onPC 8Port Node 4k

Čo potrebujeme na ovládanie skutočných zariadení? Výstupy DMX! Tu prichádzajú na rad uzly grandMA3 onPC xPort Nodes. Uzly plnia dve rôzne úlohy: Konvertujú ethernetové dáta na DMX a môžu pridávať parametre do vášho systému grandMA3 onPC. Takže si stačí stiahnuť softvér grandMA3 onPC, pripojiť uzol grandMA3 onPC xPort Node a môžete ovládať svoje svietidlá!

Uzol grandMA3 onPC 8Port Node 4k vám ponúka osem výstupov DMX na zadnom paneli. Je zabalený v 19"/1RU skrini - takže sa dokonale zmestí do vášho cestovného alebo inštalačného stojana. Uzol priamo umožňuje 4 096 parametrov - maximum pre váš systém grandMA3 onPC!

Niekoľko ďalších faktov? Všetky uzly grandMA3 onPC xPort dokážu spracovať údaje MA-Net3, MA-Net2, sACN a Art-Net. Sú plne kompatibilné s RDM a na prednej strane majú 3,9" farebný displej na jednoduchú konfiguráciu a prehľad o stave. Sú užitočné najmä pri inštaláciách: Uzly grandMA3 onPC xPort môžete získať aj vo variante PoE (napájanie cez Ethernet)!

Konfiguráciu uzlov môžete jednoducho vykonať prostredníctvom softvéru grandMA3 onPC. A nezabudnite - softvér grandMA3 onPC ponúka rovnaké funkcie ako väčšie konzoly. Získate tak malý, kompaktný a cenovo dostupný riadiaci systém bez kompromisov vo funkciách pre vašu show!

4023581

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla