Outline NEWTON

Kombináciou novej technológie filtrov, smerovania audio signálov v rôznych formátov, prevodníkov multiformátových štandardov a synchronizáciou digitálneho signálu, Newton posouvá správu komplexných systémov

Newton sa dodáva v troch hardvérových verziách:

Newton 16, Newton 16+4 a Newton 16+8. Newton 16 ponúka simultánne pripojenie signálu cez Dante™ (kompatibilný s AES67), AES3, MADI Optical a MADI Coaxial s možnosťou plného spracovania 216 vstupov a 216 výstupov súčasne.

Všetky spracované signály a priame výstupy je možné smerovať von zo zariadenia Newton pomocou niektorého z dostupných zvukových štandardov. To by ako jeden z príkladov umožnilo prijímať signály cez MADI, spracovať ich a potom prenášať do viacerých zosilňovačov Dante s výstupom AES3 na zálohovanie. Táto možnosť priameho výstupu, spracovania a smerovania sa môže použiť aj na vytvorenie chrbticovej siete pre viaceré siete Newton na zdieľanie signálov.

Interné spracovanie prebieha pri frekvencii 96 kHz s internou hĺbkou dát až 64 bitov. V každej sekcii spracovania majú používatelia presnú kontrolu nad úrovňou, oneskorením, polaritou a zvýšenými kosínusovými filtrami (implementovanými v rámci ekvalizérov WFIR), čo sú všetko funkcie potrebné na správu a optimalizáciu systému hlasitých reproduktorov. Zatiaľ čo Newton 16 je plne digitálne zariadenie, Newton 16+4 a Newton 16+8 pridávajú užitočnú možnosť lokálnych analógových vstupov a výstupov.

Newton 16+4 pridáva 4 pomocné analógové vstupy a výstupy, zatiaľ čo Newton 16+8 pridáva 8 pomocných analógových vstupov a výstupov. Každý analógový vstup je tiež vybavený dodatočným spracovaním a maticou, ktorá umožňuje vstupy spracovať, smerovať a miešať do hlavnej matice. Všetky tri verzie systému Newton majú rovnakú základnú dosku a je možné upgradovať z modelu Newton 16 na Newton 16+4 alebo Newton 16+8.

16NEWTON

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla