Outline iP 24

Multifunkčný DSP 2-IN/4-OUT Analógové a digitálne (AES3)

V rámci významného pokroku vlastnej platformy na spracovanie iMode spoločnosti Outline je iP24 viacúčelový. 2 vstupy/4 výstupy DSP riadiacej jednotky reproduktorov umiestnenej v jednom 19" racku. Prvýkrát poskytuje všetky funkcie spojené s platformou iMode, ktorá teraz dokáže ovládať externé zosilňovače a pasívne systémy ozvučenia.

Model iP24 je jedinečne vybavený filtračnou technológiou WFIR (Warped Frequency Finite Impulse Response), ktorá je založená na rovnakom princípe ako ľudský sluch. Filtrovanie WFIR - ktoré sa v iných systémoch ovládania reproduktorov nenachádza kvôli obmedzenému množstvu DSP, ktoré poskytujú - rozdeľuje frekvenčné rozlíšenie na semi-logaritmickej stupnici a vytvára prirodzenejšiu zvukovú odozvu.

Outline iP24 zaručuje naozaj vynikajúcu presnosť. Medzi nástroje, ktoré technológia iMode poskytuje na ovládanie odozvy zvukových systémov, patria moderné filtre Raised Cosine. V porovnaní s tradične implementovanými parametrickými funkciami poskytujú lepšie tvarovanie prenosovej krivky, presnejšie ovládanie frekvenčného pásma zásahu pri zachovaní minimálnej fázovej odozvy.

Všetky vstavané zvukové vstupy/výstupy môžu pracovať analógovo alebo digitálne a pripojenie cez štandardný protokol Ether- net umožňuje úplné ovládanie systému cez webový prehliadač PC, ako aj iPhone/iPad a Mac OS. 2 vstupy/4 výstupy možno konfigurovať viacerými spôsobmi v závislosti od požiadaviek aplikácie. Vstupy a výstupy môžu byť analógové alebo digitálne (AES3).

16IP24

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla