Outline Monaco 215 CX SP

Monaco 215 CX je ideálna viacúčelový, plnorozsahový, aktívny, dva a polcestný basreflexový reprobox vybavený moderným prémiovým zákazkovým koaxiálnym driverom.

Monaco 215 CX SP od spoločnosti Outline je navrhnutý a vyrobený podľa rovnakých prísnych noriem kvality, aké sa uplatňujú na prvotriedne cestovné audio produkty Outline. Moderný dizajn a efektívne výrobné procesy umožňujú spoločnosti Outline dodávať tieto produkty s prvotriednym napájaním a verným zvukom za veľmi atraktívnu cenu. Monaco 215 CX SP je ideálna viacúčelová, plnorozsahová, dvaapolpásmová basreflexová skriňa s vlastným napájaním, vybavená moderným pre- miérovým koaxiálnym reproduktorom.

Vysokokvalitný koaxiálny reproduktor Outline poskytuje vynikajúci zvukový výkon, zvýšenú kvalitu farby zvuku a vysoký výkon. Je zaťažený patentovaným tvarovaným vlnovodom, ktorý je koaxiálny k 15" stredobasovému reproduktoru a zabezpečuje nízkopriepustné akustické zaťaženie basového reproduktora, čím zvyšuje účinnosť v jeho využiteľnej šírke pásma. Monaco 215 CX SP je jedinečne konfigurovaný ako "dvaapolcestný" systém po elektrickej aj akustickej stránke a poskytuje zvukový výkon blížiaci sa trojcestnej konštrukcii s rozšírenými nízkymi frekvenciami.

Celodrevená skriňa z 15 mm fenolického lepidla z baltskej brezy má remeselnú konštrukciu s holubičím chvostom chránenú epoxidovou práškovou farbou, bezrezonančnou oceľovou mriežkou nad akusticky priehľadnou penou. Každá skrinka je potiahnutá špičkovou čiernou štruktúrovanou polyuretánovou povrchovou úpravou bez poškriabania a pre inštalácie so špecifickými kozmetickými požiadavkami sú k dispozícii možnosti premaľovania vo vlastnej farbe RAL.

Zabudovaná platforma zosilňovača so štyrmi voliteľnými predvoľbami EQ a vstupného zosilnenia umožňuje používať túto skriňu ako súčasť riešenia plug & play. Maximálny dostupný výkon z modulu zosilňovača je 1500 W EIAJ pri 4 ohmoch, 3000 W špičkovo.

16MONACO215CXSP

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla