Outline Ai 41

Ai41 je 2-pásmový pasívny ultratenký stĺpový reproduktor špeciálne navrhnutý tak, aby zabezpečil minimálny diskrétny vizuálny vplyv a elegantný dizajn pre jednoduchú a bezproblémovú integráciu rozloženia a zároveň zabezpečil kvalitu zvuku, pre ktorú bol Outline vždy uznávaný.

Ai41 je 2-pásmový pasívny ultratenký stĺpový reproduktor špeciálne navrhnutý tak, aby zabezpečil minimálne diskrétny vizuálny dojem a elegantný dizajn pre jednoduchú a bezproblémovú integráciu do priestoru a zároveň kvalitu zvuku, pre ktorú bola spoločnosť Outline vždy uznávaná.

Tento malý modulárny reproduktor s externým napájaním poskytuje najlepší výkon pri inštalácii na rovný povrch. Je vybavený štyrmi 1,3" reproduktormi s neodymovými magnetmi a jedným 0,7" výškovým reproduktorom s upravenou hodvábnou kopulkou, ktoré vytvárajú široký menovitý rozptyl a maximálnu špičkovú hodnotu SPL 107,5 dB.

S menovitou impedanciou 8 ohmov a potrebou iba jedného kanála je možné použiť až štyri Ai41 s jedným zosilňovacím kanálom na paralelnú inštaláciu, ktorá šetrí náklady.

Pasívny crossover (vyrobený zo špičkových komponentov) sa stará o rozdelenie LF a HF a poskytuje jednoduchú a dvojitú ochranu meničov (LF a HF).

Všetky uvedené vlastnosti sú uložené v kompaktnom, prepracovanom a elegantnom dizajne s hmotnosťou len 0,6 kg.

Skriňa z materiálu HCDF (Hydrophobic Compact Density Fiber) je potiahnutá polyuretánovou farbou, ktorá zabezpečuje správnu prevádzku aj na tých najnáročnejších miestach, zatiaľ čo mriežka vyrobená z pozinkovanej ocele má epoxidový práškový náter. K dispozícii sú vlastné farebné varianty RAL, ktoré dokonale ladia s akýmkoľvek architektonickým usporiadaním.

16AI41

Data sheet

Aplikácia
Nástenné
Stĺpové

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla