Outline Charlie 4

Charlie 4 obsahuje úplne nový 4” kužeľový menič, ktorý vytvorili inžinieri Outline práve pre tento produkt, táto 100% talianska jednotka je super efektívna a využíva rovnakú špičkovú zvukovú techniku, akú máme v našich väčších reproboxoch, v zlomku. ich veľkosti.

Reproduktor Charlie 4, ktorý vytvoril tím inžinierov spoločnosti Outline s cieľom vyriešiť problém poskytovania bohatého, prirodzeného zvuku z čo najmenších rozmerov, prepisuje pravidlá týkajúce sa možností reproduktora, ktorý sa zmestí do dlane. Napriek svojim miniatúrnym rozmerom a hmotnosti tento reproduktor produkuje bohatý, veľmi zrozumiteľný zvuk (či už vopred nahraný alebo zo živého zdroja) a je dostatočne výkonný na to, aby ho dokázal preniesť na prekvapivo široký priestor.

Medzi kľúčové konštrukčné vlastnosti, mechanické charakteristiky a výkonnostné parametre zariadenia Charlie 4 patria:

Veľké srdce v malom tele

Charlie 4 je vybavený úplne novým 4" kužeľovým meničom, ktorý inžinieri spoločnosti Outline vytvorili len pre tento model. Táto jednotka 100% talianskej výroby je mimoriadne efektívna a využíva rovnaké špičkové zvukové technológie ako naše väčšie meniče na jednotku zlomku ich veľkosti.

Výhody jedného ovládača

Konštrukcie s jedným meničom majú veľkú zvukovú výhodu v tom, že netrpia fázovými anomáliami spôsobenými krížením, a tak produkujú najprirodzenejší a najnezafarbenejší zvuk. Inžinieri spoločnosti Out- line rozšírili túto výhodu vytvorením novej konštrukcie membrány, ktorá výrazne zlepšuje výkon mimo osi, čo je kľúčová vlastnosť ultrakompaktných reproduktorových systémov s viacerými aplikáciami.

Navrhnuté pre profesionálne výkonové zosilňovače

Nový 4" menič je navrhnutý na napájanie z profesionálnych zosilňovačov a jeho výkon je jednoducho úžasný, pretože poskytuje výkon a spoľahlivosť, ktoré nezodpovedajú jeho veľkosti. Vďaka prvotriednemu zvukovému inžinierstvu spoločnosti Outline, ktoré sa nachádza v kryte s rozmermi len 12 cm x 12 cm x 12,6 cm a hmotnosťou len 1,55 kg, vznikla robustná a spoľahlivá integrovaná konštrukcia, ktorá svojím zvukovým výkonom a životnosťou výrazne prevyšuje svoju váhu.

Dizajn, ktorý je čistý obrys

Výrazným konštrukčným prvkom zariadenia Charlie 4 je dvojica O-krúžkov v prednej a zadnej časti zariadenia. Tieto komponenty nie sú len estetické, ale pomáhajú aj pri tlmení vibrácií a tiež stabilizujú a chránia skriňu pred nerovnými povrchmi.

Jednoduchá montáž a umiestnenie

Súčasťou každého modelu Charlie 4 je viacnásobne prispôsobiteľný montážny držiak, opäť navrhnutý špeciálne pre tento výrobok. Dvojica skrutiek M6 sa umiestňuje cez držiak do závitových vložiek v reproduktore, pričom rozsah nastavenia a tvar držiaka umožňujú bezpečnú montáž prakticky na akýkoľvek povrch.

Spracovanie a výkon

Prelomový výkonový zosilňovač L3000 od spoločnosti Outline je ideálnym partnerom pre Charlie 4. Jeho flexibilita, výkon a vstavaný DSP sú obsiahnuté v jeho prekvapivo skromných rozmeroch. Alternatívne môže rovnako dobre fungovať ktorýkoľvek zo zosilňovačov Outline a procesor iP24 je ideálnym partnerom pre externé spracovanie.

16CHARLIE4

Data sheet

Aplikácia
Nástenné

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla