Outline As 6

Systém subwoofera AS6 bol špeciálne navrhnutý tak, aby rozšíril architektonický rad low-endov. AS6, ktorý obsahuje komponenty vysokej kvality a rovnaký výskum detailov a dizajnu, ktorý odlišuje túto sériu, zaisťuje rovnakú tonálnu rovnováhu a hlas a poskytuje hlboké a svižné, nedotknuté basy, či už sa používa ako domáce kino alebo stereo systém.

Systém subwooferov AS6 bol špeciálne navrhnutý na rozšírenie nízkych tónov architektonickej série. Vďaka vysokokvalitným komponentom a rovnakému výskumu detailov a dizajnu, ktorý je charakteristický pre túto sériu, zabezpečuje AS6 rovnakú tonálnu rovnováhu a hlasitosť a poskytuje hlboké a pružné, čisté basy, či už sa používa ako domáce kino alebo stereo systém.

Jeho konštrukcia je vybavená 6" výkonným wooferom a pasívnym žiaričom (114 dB max SPL do 42 Hz), čo ponúka výhodu vernej reprodukcie najnižších frekvencií pri zachovaní veľmi nízkeho profilu, ktorý zodpovedá akýmkoľvek architektonickým potrebám. Subwoofer sa dá použiť buď ako stojaci na podlahe, alebo zavesený pomocou špeciálneho držiaka (predáva sa samostatne), čo poskytuje AS6 ešte univerzálnejšiu možnosť inštalácie.

Je vyrobený z HCDF (Hydrophobic Compact Density Fiber) a štandardne je potiahnutý čiernou alebo bielou štruktúrovanou polyuretánovou farbou, ktorá zaručuje najtvrdšiu prevádzku a veľmi štýlový a diskrétny vzhľad. Zatiaľ čo mriežka, vyrobená z pozinkovanej ocele, je vybavená epoxidovým práškovým náterom, ktorý chráni prednú časť reproduktora.

Okrem toho sú k dispozícii vlastné farebné varianty RAL pre dokonalú a bezproblémovú integráciu s akýmkoľvek usporiadaním miesta konania.

16AS6

Data sheet

Aplikácia
Nástenné

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla