Outline GTO-DF

GTO-DF je patentovaný „down-fill“ reprobox obsahujúci novo navrhnutý zvukovod, ktorý je založený na odstupňovaní zvukových ciest

GTO-DF je patentovaný kryt "Down-Fill", ktorý obsahuje novo navrhnutý vlnovod založený na fázovaných zvukových dráhach. Je skonštruovaný tak, aby poskytoval mimoriadne kvalitný zvuk prvým radom publika na podujatí a vyplnil zvukovú medzeru, ktorú často pociťujú účastníci podujatia sediaci v blízkosti pódia. Vďaka rohu s konštantnou smerovosťou orientovanému smerom nadol so zabudovanou akustickou šošovkou je navrhnutý tak, aby sa dal umiestniť na spodnú časť sústavy GTO.

GTO-DF je mechanicky identický a akusticky zladený s plnorozsahovým kabinetom GTO, takže ho možno ľahko pridať do lietajúcej sústavy. Jedinečnou vlastnosťou GTO-DF je vertikálny rozsah rozptylu od nula stupňov do mínus 25 stupňov, ktorý zabezpečuje presné nasmerovanie zvuku do publika a nie na pódium. Vývoj tejto akustickej šošovky umožnil oveľa kompaktnejšiu konštrukciu, než sa bežne spája s výrobkami tohto typu. Patentovaný vlnovod ponúka 120- stupňové horizontálne pokrytie od 315 Hz do 17,5 kHz.

GTO-DF je určený pre rozsiahle aplikácie ako súčasť riešenia GTO na kľúč. Rad GTO je ideálny pre projekty, ktoré si vyžadujú nekompromisnú kvalitu zvuku. Tento výrobok je schopný vynikajúcej konverzie elektrického výkonu na akustický. GTO-DF má použiteľnú frekvenciu +/-3 dB od 250 Hz do 17,8 kHz.

Citlivosť je 105 dB SPL (pre stredné frekvencie) a 101 dB SPL (vysoké frekvencie) vo voľnom poli. Maximálny trvalý vstupný výkon AES 800 W (stredné frekvencie) a 250 W (vysoké frekvencie) zabezpečí výstupný výkon 134 dB SPL vo voľnom poli (stredné frekvencie) a 125 dB SPL (vysoké frekvencie), pričom špičkové hodnoty výstupného výkonu môžu dosiahnuť 144 dB SPL (stredné frekvencie) a 135 dB SPL (vysoké frekvencie).

Vysokokvalitná skriňa GTO-DF je vyrobená z 15 mm (fenolom lepenej) baltickej brezovej preglejky a obsahuje výstuhy, ktoré zvyšujú celkovú tuhosť skrine. Vonkajšia povrchová úprava je vodoodolná čierna farba odolná proti poškriabaniu. Vozíková doska GTO navrhnutá pre "2-up" uľahčuje manipuláciu a prepravu na rovnom alebo nerovnom povrchu. Zapustené integrované rukoväte v bočných paneloch skrine slúžia na pozitívne uchopenie pri manipulácii. Súčasťou dodávky na kľúč sú aj ochranné kryty proti poveternostným vplyvom.

Pripojenie k reproduktoru sa realizuje formou dvoch typov paralelne zapojených konektorov. Sú to: jeden NL4 zapojený na kolíky 1+/1- pre stredotónové meniče, kolíky 2+/2- pre kompresné VF meniče a jeden LKI-8 zapojený na kolíky E/F pre stredotónové meniče a kolíky G/H pre kompresné VF meniče.

16GTO-DF

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla