Outline Eidos 265 LA

Eidos 265 LA je pasívny line array repro-box, ktorý obsahuje dva 6,5“ stredovo-pásmové reproduktory a jeden vysokofrekvenčný 1,4“ tlakový driver s vlastným zvukovodom

EIDOS 265 LA je pasívny prvok line array reproduktorovej súpray. Je vybavený dvoma 6,5″ stredobasovými reproduktormi (1,75″ kmitacia cievka a feritový magnet) a 1,4″ kompresným reproduktorom s hrdlovým výstupom (2,5″ kmitacia cievka) na vyhradenom vlnovode. Filtrovanie medzi oboma šírkami pásma sa vykonáva pomocou interného pasívneho cross- overu s použitím špičkových komponentov. Z jedného kanála zosilňovača T5-DSP spoločnosti Outline možno napájať až 4 kabinety. Každý EIDOS 265 LA má menovitú impedanciu 8 Ω a zvládne až 500 W AES a 2000 W maximálne. Pripojenie je vo forme dvoch NL4 zapojených paralelne.

Dva stredobasové reproduktory sú zaťažené bassreflexom a sú umiestnené v priečke umiestnenej v prednej časti skrine, čím vytvárajú systém s polopriamym vyžarovaním. VF menič je naložený na vlnovod, ktorý je vybavený akustickou šošovkou, špeciálne navrhnutou na dosiahnutie dokonalej sumácie medzi VF sekciami pri spojení v konfigurácii sústavy. VF zostava je umiestnená medzi woofermi. Tým sa dosiahne riadený, symetrický horizontálny rozptyl (nominálne 100°). Vertikálny rozptyl je dostatočne úzky na vytvorenie vertikálnej sústavy, ale je dostatočne široký na vytvorenie predvídateľného pokrytia pri použití v "zakrivenej" konfigurácii (ktorá sa navrhuje pre tento typ sústavy).

Aby sa zabezpečila mimoriadne vysoká odolnosť voči namáhaniu, korózii a oderu. Integrovaný závesný hardvér je navrhnutý z kombinácie materiálov najvyššej kvality a priemyselných úprav. Výsledkom je závesný systém, ktorý je ľahký, jednoducho sa ovláda a nastavuje. Uhly sústavy medzi krytmi je možné voliť od 0° do 10° s krokom 1° a v jednej sústave môže lietať až šestnásť zariadení EIDOS 265 LA. Ľahký hliníkový závesný rám umožňuje vytvárať lietajúce aj stohované polia. V prípade potreby je možné rozšíriť nízkofrekvenčnú odozvu sústavy prostredníctvom jednej alebo viacerých basových jednotiek FLYSUB 15.

Skriňa je vyrobená z vysokokvalitnej brezovej preglejky, lichobežníkový tvar je optimalizovaný tak, aby sa dosiahli veľmi kompaktné rozmery. Robustná oceľová lakovaná mriežka, zvnútra pokrytá zvukovo priehľadnou penou, poskytuje vynikajúcu fyzickú ochranu komponentov umiestnených v prednej časti systému. Štyri zapustené rukoväte uľahčujú manipuláciu a špeciálne letové kufre umožňujú jednoduchú a bezpečnú prepravu.

16EIDOS265LA

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla