Outline SuperFly

Superfly je trojpásmový modul napájaný štyroma kanálmi zosilňovača. Dva 10” meniče sú napájené oddelene, čo výrazne zlepšuje výkon v spodnom frekvenčnomm pásme. Vďaka širokému frekvenčnému rozsahu a čistote zvuku sa dá Superfly použiť aj bez subwooferov

Superfly je plne aktívny, štvornásobne zosilnený dizajn, ktorý využíva zosilňovače série GTA vybavené DSP. a riadiacu platformu.

Hoci je reproduktor skutočne trojpásmový (HF-MF-LF), dva vysokoúčinné 10" meniče v LF sekcii sú napájané samostatne, čo výrazne zlepšuje nízkofrekvenčné vlastnosti v porovnaní s naším Butterfly (etalónom vo svojej kategórii a jedným z najvplyvnejších dizajnov reproduktorov za posledných 15 rokov).

Vďaka ultraširokému pásmu a čistote je Superfly ideálnym riešením bez potreby ďalších subwooferov. Pri použití s akýmikoľvek subwoofermi Outline sa však naplno využije jeho akustický potenciál.

Komponenty stredného a vysokého pásma (dva 8" meniče a jeden 3" kompresný menič) sú spoločné s našou sériou GTO, vďaka čomu dosahujú pozoruhodné výkonové hodnoty.

Hoci obsahuje osvedčené technológie z iných produktov Outline, Superfly bol vytvorený na základe skutočne integrovaného systémového prístupu. Súprava Superfly je od začiatku navrhnutá tak, aby využívala naše najmodernejšie zosilňovače série GTA vybavené DSP, a preto je jej nasadenie v akejkoľvek situácii jednoduché, vyžaduje minimálnu obsluhu a na jej prepravu a skladovanie je potrebný veľmi skromný priestor.

Súčasťou konštrukcie Superfly je široký 90-stupňový rozptyl v horizontálnej rovine, ktorý v mnohých prípadoch znižuje alebo eliminuje potrebu ďalších "výplňových" skriniek. Ak sú však potrebné, Superfly sa ľahko integruje s inými skriňami Outline - napríklad 120-stupňový horizontálny rozptyl nášho kabinetu Mantas 28 by z neho urobil dokonalú možnosť downfill / nearfield pre Superfly, pretože nielenže používa rovnaký hardvér na upevnenie, ale má aj rovnakú koncepciu Seamless Baffle, čo poskytuje dokonalú akustickú kompatibilitu.

16SUPERFLY

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla