Outline GTO-SUB

Call For Price

GTO-SUB je subwoofer s dvoma 18” hlbokotónovými meničmi, ktorého konštrukcia využívá fázovou inverziu, ktorá v spojení s niekoľkými inovatívnimy technológiami dovoľuje poskytovať subwooferu konzistentný výkon pri najvyšších hlasitostiach

GTO-SUB je dvojitá 18" subwooferová skriňa využívajúca fázový inverzný typ zaťaženia, ktorý spolu s použitím niekoľkých inovatívnych technológií reproduktorov umožňuje poskytovať konzistentný výkon na najvyššej úrovni po mnoho rokov. Skriňa je naladená na nízku frekvenciu prostredníctvom dlhého portu s veľkou plochou. To umožňuje reproduktoru GTO-SUB získať široké priepustné pásmo a výrazné rozšírenie smerom k spodnému koncu frekvenčnej charakteristiky. Analýza a starostlivý návrh úplne odstránili obvyklú "turbulenciu portov", ktorá sa spája s tradičnými kabinetnými sieťami využívajúcimi tento spôsob zaťaženia.

GTO-SUB je primárne určený pre rozsiahle aplikácie ako súčasť riešenia GTO na kľúč. Ideálne sa hodí na projekty, ktoré vyžadujú nekompromisnú kvalitu zvuku. GTO-SUB reaguje na rastúci dopyt po presnej reprodukcii basov s vysokým rozlíšením. Tento výrobok je schopný vynikajúcej konverzie elektrického výkonu na akustický, ale stále v kompaktnom balení. Výkonu napomáha starostlivý výber usporiadania reflexov a konštrukcia skrine. GTO-SUB má použiteľný frekvenčný rozsah pri -10 dB od 28 Hz do 160 Hz, zatiaľ čo odozva je len +/-3 dB od 34 Hz do 107 Hz. Maximálna citlivosť je 97 dB vo voľnom poli a 103 dB v polopriestore. Maximálny kontinuálny výkon AES 2400 W poskytuje 131 dB SPL vo voľnom poli a 137 dB SPL v polopriestore, pričom špičkové hodnoty môžu dosiahnuť 147 dB SPL v polopriestore.

Vysokokvalitná konštrukcia GTO-SUB je vyrobená z 18 mm (fenolovo lepenej) baltickej preglejky a obsahuje výstuhy na zníženie vibračných režimov skrinky a zvýšenie celkovej tuhosti skrinky. Celkový tvar reproduktora bol vytvorený tak, aby sa zabránilo vnútorným reso- nanciám. Použitá vonkajšia povrchová úprava je vodoodolná čierna farba odolná proti poškriabaniu a predná časť skrine je chránená antirezonančnou oceľovou mriežkou. Pri použití v spojení s hlavným rámovým nosičom GTO umožňuje integrované uchytenie každého prvku v štandardných aplikáciách prevádzať až 16 kabinetov. V prípade potreby je možné prostredníctvom integrovanej výbavy zvoliť uhol rozptylu 3 stupne, čo umožňuje upraviť celkový tvar lietajúcich zoskupení podľa požiadaviek na pokrytie.

Vozík GTO určený na "3-up" uľahčuje manipuláciu a prepravu na rovnom alebo nerovnom povrchu. Zapustené integrované rukoväte v bočných paneloch skrine slúžia na pozitívne uchopenie pri manipulácii. Súčasťou dodávky na kľúč sú aj ochranné kryty proti poveternostným vplyvom. Pripojenie k reproduktoru je vo forme dvoch typov konektorov, oba sú v pároch a všetky sú zapojené paralelne. Sú to: dva konektory NL4 zapojené piny 1+/1- pre prvý woofer a piny 2+/2- pre druhý woofer, plus dva konektory LKI-8 zapojené piny A/B pre prvý woofer a piny C/D pre druhý woofer.

16GTO-SUB

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla