Outline Subwoofer DBS 18-2

DBS 18-2 je subwoofer s dvoma 18” hlbokotónovými meničmi, ktorého konštrukcia využívá fázovou inverziu, ktorá v spojení s niekoľkými inovatívnimy technológiami dovoľuje poskytovať subwooferu konzistentný výkon pri najvyšších hlasitostiach

DBS 18-2 je dvojitá 18" subwooferová skriňa využívajúca fázový inverzný typ zaťaženia, ktorý spolu s použitím niekoľkých inovatívnych technológií reproduktorov umožňuje poskytovať konzistentný výkon na najvyššej úrovni počas mnohých rokov.

Skriňa je naladená na nízku frekvenciu prostredníctvom dlhého portu s veľkou plochou. To umožňuje DBS 18-2 získať široké priepustné pásmo a výrazné rozšírenie smerom k spodnému koncu frekvenčnej charakteristiky. Akustické vlastnosti DBS 18-2 sú výsledkom skúseností, hĺbkovej analýzy a starostlivého návrhu. Vnútorná konfigurácia zlepšuje pomer tuhosti k hmotnosti celej konštrukcie, zatiaľ čo orientácia priečky a umiestnenie wooferu sú navrhnuté tak, aby minimalizovali vnútornú rezonanciu, tlmili vibračné režimy skrinky a úplne eliminovali obvyklú "portovú turbulenciu" spojenú s týmto spôsobom zaťaženia. Názov tohto návrhu je "Subwoofer s oddelenou priehradkou".

DBS 18-2 je primárne určený na rozsiahle aplikácie, hoci sa ideálne hodí aj na projekty, ktoré vyžadujú nekompromisnú kvalitu zvuku. DBS 18-2 reaguje na rastúci dopyt po presnej reprodukcii basov s vysokým rozlíšením. Tento výrobok je schopný dosiahnuť vynikajúce konverziu elektrického výkonu na akustický, ale stále v kompaktnom balení. Výkon je veľmi vysoký vďaka starostlivému výberu usporiadania reflexov a konštrukcii skrine. DBS 18-2 má použiteľný frekvenčný rozsah pri -10 dB od 28 Hz do 160 Hz, zatiaľ čo odozva je len +/-3 dB od 34 Hz do 107 Hz. Maximálna citlivosť je 103 dB v polovičnom priestore a maximálny kontinuálny výkon AES 2400 W poskytuje 137 dB SPL v polovičnom priestore, pričom špičkové hodnoty môžu dosiahnuť 147 dB SPL. Vysokokvalitná konštrukčná úprava modelu DBS 18-2 je vyrobená z 18 mm (fenolom lepenej) baltickej preglejky. Použitá vonkajšia povrchová úprava je vodoodolná čierna farba odolná proti poškriabaniu a predná časť skrine je chránená antirezonančnou oceľovou mriežkou. Skriňa má 24 letovacích bodov, ktoré umožňujú vertikálne alebo horizontálne zavesenie pomocou príslušného príslušenstva. Do skrine je možné umiestniť voliteľnú vozíkovú dosku na manipuláciu a prepravu na rovnom alebo nerovnom povrchu. Zapustené integrované držadlá v bočných paneloch skrine slúžia na pozitívne uchopenie pri manipulácii.

Pripojenie k reproduktoru je vo forme jedného kábla Speakon NL4 pin 1+: kladný, pin1- : záporný pre prvý snímač a pin 2+: kladný, pin 2-: záporný pre druhý snímač.

16DBS18-2

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla