Outline Subwoofer Flysub 15

Flysub 15 je pasívny subwoofer špeciálne navrhnutý pre posilnenie rozsahu Eidos 265 LA v pásme nízkych frekvencií

FLYSUB 15 je pasívny subwoofer špeciálne navrhnutý na posilnenie nízkofrekvenčnej odozvy v sústave EIDOS 265 LA. Je vybavený jedným 15-palcovým wooferom (76 mm kmitacia cievka a dvojitý pavúk), ktorý je prispôsobený na dosiahnutie veľmi nízkych hodnôt skreslenia pri nízkych aj vysokých úrovniach výkonu. Táto transdukčná konštrukcia je výsledkom celoplošného projektového prístupu a neustálej spolupráce spoločnosti Outline s výrobcami reproduktorov. Prevodník je uložený v bassreflexovej skrinke a je namontovaný na šikmej priečke: vďaka tomu je reproduktor sekundárne zaťažený, čo zlepšuje celkovú tonálnu rovnováhu, čím sa FLYSUB 15 stáva vhodným riešením na rozšírenie frekvenčnej odozvy dvojcestné MF/HF pole. Presné umiestnenie reflexných portov na rovnakej priečke eliminuje hluk spôsobený turbulenciami vzduchu, čo umožňuje dosiahnuť vynikajúcu vernosť zvuku aj pri vyšších hodnotách SPL.

FLYSUB 15 dokáže spracovať až 500 W AES a 2000 W špičkovo pri 8 Ω. Navrhovaným zosilňovačom je Outline T5-DSP. K rovnakému výstupnému kanálu je možné pripojiť až dva FLYSUB 15. Každá skriňa má dva paralelne zapojené konektory NL4.

Integrovaný závesný hardvér je kombináciou najkvalitnejšieho materiálu a spracovania s cieľom zabezpečiť mimoriadne vysokú odolnosť voči namáhaniu, korózii a oderu - výsledkom je jednoduchý, účinný a ľahký systém zavesenia. Uhol medzi krytmi je voliteľný od 0° až 8° s krokom 1° a až šesť FLYSUBov 15 môže lietať v jednej sústave. Je možné vytvoriť polia EIDOS 265 LA a FLYSUB 15, pričom celková hmotnosť poľa nesmie prekročiť uvedené limity.

Skriňa je vyrobená z vysokokvalitnej brezovej preglejky a spevnená vnútornou štruktúrou, a preto nedochádza k škodlivému zafarbeniu v dôsledku vnútorných rezonancií. Robustná oceľová lakovaná mriežka, interne pokrytá akusticky priehľadnou penou a vystužená dvoma výstužnými tyčami, poskytuje vynikajúcu fyzickú ochranu komponentov umiestnených v prednej časti skrine. Štyri zapustené rukoväte uľahčujú manipuláciu a špeciálne kufre uľahčujú a zabezpečujú prepravu.

16FLYSUB15

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla