Outline Mantas 28

Mantas 28 je kompaktný líniový systém so stredným dosahom podávajúcim vynikajúcu zrozumiteľnosť, headroom a výkon do vzdialenosti až 60 metrov v závislosti od mieste a konfigurácie

Mantas 28 je jedným z najnovších prvkov vertikálneho linkového poľa navrhnutých spoločnosťou Outline. Vďaka veľkým skúsenostiam získaným so systémom Butterfly - systémom Outline s rovnakými základnými komponentmi a vlastnosťami - ponúka Mantas 28 špičkový výkon zo skrine, ktorá je mimoriadne kompaktná a ľahká.

Jeho špičkové komponenty - dva 8-palcové stredobasové reproduktory s neodymovými magnetmi a 3-palcový kom- presný reproduktor so známym D.P.R.W.G. - zaručujú absolútne zanedbateľnú úroveň skreslenia a vyššiu spoľahlivosť.

Zjednodušene možno systém Mantas 28 opísať ako "kompaktný linkový zdroj so stredným dosahom", ktorý v závislosti od umiestnenia a konfigurácie poskytuje výnimočnú zrozumiteľnosť, priestor a výkon až do vzdialenosti približne 60 metrov. Mnohé systémy si môžu robiť rovnaké nároky na výkon, ale len málo z nich dosahuje takéto výsledky z takej malej a ľahkej skrine.

V posledných rokoch sa vývojové preteky v systémoch s riadkovými zdrojmi sústredili na výkon a pokrytie v pomere k veľkosti. Mantas 28 vedie tieto preteky tým, že využíva rovnaké kľúčové zvukové technológie ako jeho väčší súrodenci, ale v superkompaktnej skrinke, ktorej zvukový výkon sa na prvý pohľad zdá byť vzhľadom na veľkosť reproduktora jednoducho nemožný. Ale JE to možné - s jedinečným dizajnom spoločnosti Outline, špičkovými komponentmi a prvotriednym zvukovým inžinierstvom.

Spolu s vhodnými nízkofrekvenčnými prvkami môže byť Mantas 28 základným komponentom flexibilného systému ozvučenia, ktorý si ľahko poradí s veľkým množstvom projektov. Mantas 28 je dostatočne hlasný pre rock'n'roll, ale s detailmi a intimitou potrebnou pre divadlo, a preto je ideálnym riešením nielen pre vyťažených mobilných zvukových operátorov, ale aj pre trvalú inštaláciu vo viacúčelových priestoroch. Vďaka svojmu dizajnu a prispôsobivosti je ideálny aj na krížový prenájom, pretože je ideálny na použitie ako bočné výplne, oneskorenia alebo bočné závesy v oveľa väčších systémoch Outline (a iných).

16MANTAS28

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla