Outline GTO C-12

Outline GTO C-12 je kompaktný prvok systému line array, navrhnutý so zámerom poskytnúť variabilný, výkonný systém ku profesionálnemu ozvučovaniu

Outline GTO C-12 je kompaktná skriňa s linkovým zdrojom navrhnutá tak, aby poskytovala flexibilný, výkonný a takmer nekonečne konfigurovateľný reproduktorový systém pre profesionálne ozvučovacie aplikácie. Bol vyvinutý ako reakcia na dopyt zákazníkov po viacúčelovom reproduktorovom systéme, ktorý sa dá efektívne prepravovať a rozmiestňovať, ale zároveň poskytuje výkon, zrozumiteľnosť a kontrolu potrebnú na zvládnutie širokého spektra podujatí a miest.

Je priamym potomkom mohutného systému GTO, ktorý od svojho uvedenia na trh v roku 2011 ohromil produkčných manažérov a zvukových inžinierov na celom svete svojou kombináciou viscerálneho výkonu a precízneho pokrytia. GTO C-12 rozvíja koncepciu vysokej hustoty meničov, ktorej priekopníkom bol GTO tým, že do pozoruhodne kompaktnej skrinky umiestnil osem meničov, ktoré obsahujú dva 12" nízkofrekvenčné meniče, štyri 6,5" stredobasové meniče a dva 3" kompresné meniče, ktoré sú namontované na rovnakom oceňovanom vlnovode DPRWG, aký sa nachádza v jeho väčšom bratovi.

GTO C-12 si zachováva kľúčový prvok z GTO v podobe prednej priehradky v tvare písmena V, za ktorú sme v roku 2002 získali medzinárodný patent na dizajn a ktorú označujeme ako "VPower Concept". Táto prelomová myšlienka uľahčuje vynikajúce akustické prepojenie medzi vysokofrekvenčnými modulmi, čím sa dosahuje hladká a zároveň rozšírená VF odozva. Vytvára tiež ideálny tvar "neprerušovanej priečky" prostredníctvom sústavy, ktorá minimalizuje difrakciu a zhoršovanie kvality, najmä vo vzdialenom poli.

Skriňa C-12 je vo vertikálnej rovine o 21,6 % menšia ako skriňa GTO, pričom celková hmotnosť skrine sa znížila o pozoruhodných 30 % - k tejto výraznej úspore hmotnosti prispelo okrem dômyselnej konštrukcie aj použitie špeciálnej hliníkovej zliatiny na integrovaný hardvér na uchytenie. Tento jedinečný systém poskytuje aj dvanásť rôznych nastavení uhla medzi spojenými kabinetmi GTO C-12, čo ešte viac zvyšuje flexibilitu a prispôsobivosť reproduktora v reálnom svete.

Vďaka technológii, ktorá je kompletne odvodená od veľkoformátového duálneho 15" modelu GTO, dosahuje nový model GTO C-12 výkon, ktorý prekonáva len jeho "veľký brat". Pôdorys novej skrine je úplne rovnaký ako u všetkých ostatných modulov radu GTO, čo umožňuje úplnú mechanickú kompatibilitu s modulmi GTO, GTO-SUB, GTO-LOW a GTO-DF, pokiaľ ide o montáž, lietajúci hardvér a dosky s kolieskami. GTO C-12 je tiež plne kompatibilný so subwoofermi Outline DBS a LAB21 a môžeme dodať vhodné predvoľby DSP ovládača pre akúkoľvek kombináciu subwooferov GTO C-12 a Outline.

GTO C-12 má spoločný hlasový prejav s našimi ostatnými produktmi koncertnej série, čo umožňuje ich voľnú integráciu na vytvorenie systémových návrhov na akékoľvek použitie.

16GTOC-12

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla