MADRIX LUNA 4

Ľahko použiteľný a spoľahlivý sieťový uzol.


Art-Net / Streaming ACN / USB

Údaje siete Art-Net alebo Streaming ACN sa priamo konvertujú na DMX512. Optimalizujte a decentralizujte kabeláž tak, aby pokryla všetky vzdialenosti k zariadeniu pomocou siete Ethernet.

Spoľahlivá distribúcia dát a efektívna prevádzka sú veľké výhody pre akýkoľvek malý alebo veľký projekt. Použite akýkoľvek kompatibilný softvérový alebo hardvérový radič.

Navyše sa jednoducho pripojíte k MADRIX® 5 cez USB.


Ľahká konfigurácia

MADRIX® LUNA ponúka výkonné funkcie, najmä v kombinácii s MADRIX® 5. Využite naplno výhody mapovanie pixelov a voxel mapovanie. Inštalácia zariadenia je stále rýchle a ľahké.


Kvalitný dizajn

Zariadenia sú postavené na 19 ″ x 1U alebo 19 ″ x 2U. Sú bez ventilátora, bezhlučné, nízkoenergetický dizajn, odolné kovové puzdro a zástrčky NEUTRIK. 2 vopred namontované zátvorky možná montáž do stojana. 5 indikátorov rýchlo ukazuje stav zariadenia.


4 / 8 / 16 DMX-OUT + 1 DMX-IN

4, 8 alebo 16 portov XLR (5-pólový, samica) distribuujú equvivalentný počet DMX universov na jednotku. 1 port XLR (5-pólový,samec) je možné použiť pre DMX vstup. Jednoducho použite niekoľko jednotiek zároveň pre väčšie projekty.


Režim synchronizácie

Hardvér MADRIX® 5 a MADRIX® vám umožní naplno využívať možnosti synchronizácie dát Art-Net pre všetky výstupné porty a dokonca medzi rôznymi zariadeniami, aby ste získali optimálny obraz na počítači LED diódy bez vizuálneho prerušenia.


Ovládače tretích strán

MADRIX® LUNA vyhovuje oficiálnemu protokolu a môžete ho použiť ako bežný uzol so svojím iné konzoly, ovládače alebo softvérové ​​riešenia.


Neoceniteľné funkcie

Zariadenie je pripravené do niekoľkých sekúnd po spustení. HTP zlúčenie je automaticky k dispozícii pre dva Ethernet zdroje. Jeho firmvér je možné upgradovať vylepšeniami v budúcnosti. Prístup a zmena konkrétneho zariadenia pomocou vstavanej webovej konfiguračnej stránky.


luna4

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla