MADRIX AURA

Pokrokový rekordér a prehrávač na riadenie rozsiahlých pixel mapingov. Vyvinuté a vyrobené v Nemecku.

Počet universov

MADRIX AURA je centrálny samostatný ovládač pre jednoduché nahrávanie a mapovanie pixelov vo veľkom meradle. Predefinuje, čo je možné v kompaktnej riadiacej jednotke s mimoriadnym výkonom.

Samostatné prehrávanie - Nezávisle spúšťajte najsofistikovanejšie svetelné šou z tejto výkonnej efektívnej prehrávacej jednotky cez Art-Net alebo Streaming ACN. Jednoducho ovládajte až 2, 8 alebo 32 universov.
Živý záznam - Zaznamenajte akýkoľvek sieťový prúd Art-Net alebo Streaming ACN na vloženú pamäťovú kartu. Na rozdiel od iných riešení je nahrávanie nádhernej svetelnej šou pomocou MADRIX 5 také ľahké ako lisovanie záznamu a prehrávania.
Centrálny rozbočovač - Jednoducho pripojte kompatibilné hardvérové ​​rozhrania MADRIX alebo uzly tretích strán, aby ste poskytli správny výstup pre svoje svietidlá.
Časovo riadené predstavenia - Spúšťajte scény automaticky pomocou interných hodín, ako aj dostupných časovačov východu a západu slnka.
Master-Slave synchronizácia a škálovateľnosť - Spravujte veľké projekty jednoducho pripojením niekoľkých jednotiek. Celá skupina je automaticky synchronizovaná vo všetkých universov DMX a zaisťuje tak bezchybné a neprerušované prehrávanie.
Konfigurácia webu - Pomocou vstavanej webovej konfiguračnej stránky môžete pristupovať a meniť konkrétne nastavenia zariadenia, napríklad dôležitú adresu IP, masku podsiete, nastavenia zoznamov skladieb a oveľa viac.
Živé ovládanie 8 vodičov v prístroji, ktoré sú uzavreté v nevodivom prevedení pre lišty DIN alebo pre montáž na stenu, umožňujú rýchle ovládanie prehrávania a nahrávania. Môžete tiež priamo upraviť celkovú rýchlosť a intenzitu.
Diaľkové ovládanie - Spustite MADRIX AURA pomocou príkazov HTTP a zabudovaného webového servera alebo použite Art-Net / sACN. Môžete dokonca pridať MADRIX ORION pre interaktívne inštalácie.

AURA2

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla