• Nové

GeNetix GN10

GeNetix Node 10 je viacúčelový node, ktorý poskytuje riešenie na vzdialenú distribúciu dát

GeNetix Node 10 je viacúčelový node, ktorý poskytuje riešenie na vzdialenú distribúciu dát v širokej škále aplikácií, najmä ponúka podporu pre Timecode, MIDI a 10Scene.

Toto univerzálne rozhranie podporuje Art-Net, sACN, RDM a rovnako ako všetky uzly GeNetix je plne konfigurovateľné z konzol ChamSys, prostredníctvom zabudovaného webového servera alebo cez displej na jednotke. Jeho porty DMX sú plne konfigurovateľné, umožňujú použitie ako vstup alebo výstup DMX a majú konfigurovateľné časovanie DMX. Vďaka dvom sieťovým portom môže byť zariadenie GeNetix Node 10 napájané z PoE alebo zo siete prostredníctvom linkového vstupu powerCON TRUE1. Toto všestranné zariadenie je doma v mnohých rôznych prostrediach ako samostatné rozhranie, namontované na konzole prostredníctvom prijímača M12 alebo namontované do racku prostredníctvom rackových uší.

Porty LTC a MIDI rozhrania poskytujú vstup/výstup časového kódu a nôt MIDI do systémov MagicQ cez ChamNet, ako aj podporu časového kódu Art-Net kompatibilného s akýmkoľvek systémom, ktorý ho podporuje, vďaka čomu je GeNetix Node 10 ideálny pre aplikácie, kde je zdroj časového kódu alebo MIDI mimo konzoly.

Po pripojení k počítačovým systémom MagicQ cez USB GeNetix Node 10 odomkne počítačové systémy MagicQ v plne odomknutom režime a funguje nielen ako rozhranie DMX, ale aj ako brána pre Timecode, MIDI a 10Scene, čím sprístupní plný výkon softvéru MagicQ systémom bežiacim na Linuxe, Macu alebo PC. Pri použití ako uzol Art-Net/sACN uzol GeNetix Node 10 odomyká až 2 inštancie MagicQ prostredníctvom siete.

genetix-gn10

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla