Mosaico FX100FC

100W RGBW IP66 modular LED image projector with 2 effect wheel and 1 gobo , gray

Mosaico FX100FC je 100W RGBW plnofarebný LED projektor s krytím IP66, ktorý je navrhnutý ako modulárna platforma na pridávanie stavebných prvkov na navrhovanie kreatívneho architektonického osvetlenia.

Mosaico FX100FC sa dodáva s dvoma ovládateľnými efektovými kolesami na doske vyrobenými zo štruktúrovaného skleneného materiálu na oživenie projekcie s lineárnym ovládaním pohybu na vytvorenie efektov odrazenej vody, dymiaceho ohňa alebo polárnej žiary. Súprava obsahuje aj jeden nesnímateľný držiak goba a držiak farieb, oba s magnetickým upevnením. 

Mosaico FX100FC je kompatibilný so širokou škálou optických systémov s vysokým rozlíšením, z ktorých každý je optimalizovaný pre požadované použitie (animácia alebo premietanie obrazu): 15°, 30°, 50° a 70°.

Túto jednotku možno ovládať prostredníctvom DMX, káblovo aj bezdrôtovo, a tiež ju možno ľahko ovládať lokálne prostredníctvom zjednodušenej samostatnej prevádzky. 

Upozorňujeme, že Mosaico FX100FC sa nedodáva s objektívom ani s inými obrazmi alebo farbami. Pri objednávaní si vyberte z dostupných objektívov, aby ste splnili svoje požiadavky na dizajn.

Vlastnosti: - Vhodné na použitie v interiéroch, kde je možné používať rôzne typy zariadení, ako napr:

100W RGBW LED zdroj obrazu a efektový svetelný projektor

Dostupná optika s uhlom 15°, 30°, 50° a 70° (nie je súčasťou dodávky), optimalizovaná pre obraz alebo efekty

Bezdrôtové ovládanie DMX, CRMX a miestne samostatné ovládanie

MOSAICOFX100FCGY

Súvisiace produkty

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla