FLX S24

Konzola FLX S24 je ovládací panel osvetlenia s 24 fadermi, ktorý prináša dedičstvo a výkon našich konzol v ľahko použiteľnom balení za prijateľnú cenu.

Konzola FLX S24 je ovládací panel osvetlenia s 24 fadermi, ktorý prináša dedičstvo a výkon našich konzol v ľahko použiteľnom balení za prijateľnú cenu. Konzola FLX S24, ktorá je zameraná na dizajn osvetlenia a je vytvorená pre ľudí, ktorí nie sú dizajnérmi, umožňuje každému používateľovi rýchlo vytvoriť nádherný vzhľad za kratší čas a je ideálnou konzolou pre školy, kultúrne domy, vysielacie štúdiá a prenosné aplikácie.

Konzola FLX S24 je postavená na oceňovanom softvéri ZerOS a obsahuje intuitívne, používateľsky prívetivé rozhranie so 7" viacdotykovou obrazovkou, štyrmi fyzickými snímačmi a siedmimi vyhradenými fyzickými tlačidlami na jednoduché ovládanie. Softvér ZerOS uľahčuje navrhovanie dokonalého vzhľadu vďaka viacerým možnostiam výberu farieb a intuitívnemu ovládaniu svietidiel s pohyblivou hlavou. Aby používatelia mohli vykonávať prácu bez toho, aby sa stratili, systém ZerOS obsahuje palubný nástroj Guidance a tlačidlo rýchlej voľby Z.

Konzola FLX S24 podporuje 48 svietidiel a ponúka až 1024 kanálov ovládania DMX pripojených prostredníctvom dvoch 5-pinových portov DMX alebo DMX na báze siete Ethernet. Na zjednodušenie párovania a monitorovania pripojených svietidiel obsahuje softvér ZerOS exkluzívnu technológiu RigSync, ktorá umožňuje bezproblémové ovládanie s menším úsilím.v

FLXS24

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla