FLX CONSOLE

Osvetľovacia konzola FLX je navrhnutá tak, aby šetrila váš čas a maximalizovala vašu kreativitu, je plne vybavená, prenosná, ľahko sa používa a využíva intuitívny softvér ZerOS.

Osvetľovacia konzola FLX je navrhnutá tak, aby šetrila váš čas a maximalizovala vašu kreativitu, je plne vybavená, prenosná, ľahko sa používa a využíva intuitívny softvér ZerOS. Bez ohľadu na to, z akého prostredia pochádzate, FLX sa vám bude zdať okamžite rozpoznateľný vďaka známej štandardnej syntaxi a intuitívnemu ovládaniu intenzity faderom na kanál.

Vybrať presne tú správnu farbu už nie je prácna úloha! Rýchlo a presne vytvorte požadovanú farbu buď pomocou kódovacích koliesok, alebo zabudovaného výberu farieb na dotykovej obrazovke a rýchlo ju zaznamenajte priamo do niektorej z 240 paliet farieb s okamžitým prístupom, aby ste si ju mohli neskôr vyvolať.

Od návrhu až po výrobu bol FLX vyvinutý na prácu v širokej škále náročných situácií, so špecifickým zreteľom na živé podujatia a prenájom, zájazdové produkcie, koncertné sály a viacúčelové priestory, divadlá a vzdelávacie aplikácie.

FLXCONSOLE

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla