Outline V10 KIT

Sada Outline Vegas 10 sa skladá z troch reproduktorov, ktoré tvoria prenosný zvukový systém s dostatočným výkonom pre pokrytie a uspokojenie veľmi širokej škály hudobných aplikácií alebo performance

Súprava V10 od spoločnosti Outline pozostáva z troch reproduktorov, ktoré tvoria prenosný zvukový systém s dostatočným výkonom a pokrytím na uspokojenie veľmi širokej škály aplikácií v oblasti hudby a vystúpení, ktorý je pripravený na použitie a umožňuje vám sústrediť sa na vaše vystúpenie.

Dve stredne vysoké skrine Vegas a zodpovedajúci subwoofer SUB 118SP23, vyrobené s použitím rovnakých prémiových komponentov, materiálov a povrchových úprav ako naše vlajkové turistické systémy, produkujú výkonný zvuk s plným rozsahom až do 35 Hz.

Subwoofer SUB 118-SP23 je vybavený vysoko výkonným zosilňovačom triedy D našej vlastnej konštrukcie, ktorý je optimalizovaný pre súpravu V10 a napája stredo-výškové reproduktory aj subwoofer. Táto koncepcia tiež minimalizuje kabeláž a umožňuje najjednoduchšie a najrýchlejšie nastavenie, pričom príprava na použitie trvá doslova len niekoľko minút.

16V10KIT

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla