Outline Eidos 215 S

Subwoofer Eidos 215 S je vhodný pre zosilnenie nízkych frekvencií s vysokým akustickým tlakom

EIDOS 215 S a EIDOS 118 S sú vhodné na posilnenie nízkych frekvencií s vysokým SPL. Ide o bassreflexový systém a pásmový systém, pričom model 215S je vybavený dvoma 38 cm (15″) a model 118S je vybavený jednou 46 cm (18″) jednotkou Drive. Aby bolo možné spracovať (špičkové) hodnoty výkonu, ktoré presahujú (elektrickú) kapacitu reproduktorov, používajú obe skrine woofery s dlhou exkurziou vybavené demodulačnými krúžkami.

EIDOS 108S bol navrhnutý na iný účel, kde sú potrebné nízke frekvencie, ale vyžaduje sa diskrétne umiestnenie. Kompaktný charakter tejto skrine umožňuje inštaláciu aj na tých najtesnejších miestach. Na základe dvojportovej pásmovej priepuste a s použitím jedinej 8″ pohonnej jednotky dokáže EIDOS 108S verne reprodukovať nízke frekvencie až do 38 Hz a až do maximálneho SPL 118 dB.

Všetky subwoofery Eidos dokážu presne reprodukovať spodnú časť zvukového spektra a sú dostatočne dynamické na reprodukciu všetkých typov hudby. Výkon je veľmi vysoký vďaka výberu a návrhu správnych komponentov, ale aj vďaka starostlivému výberu a optimalizácii techník zaťaženia, ktoré si vyžadujú rôzne skrinky.

Skrinky sú vyrobené z robustnej 15 mm baltickej brezovej preglejky lepenej fenolom, ktorá je odolná voči vlhkosti, a to aj vo vonkajšom prostredí. Vnútri skrine sú výstuhy, ako aj dlhé ladiace otvory, ktoré pôsobia ako dodatočná tuhosť, stužujú panely, aby sa zabránilo vibráciám. vonkajšia povrchová úprava je vo vysokokvalitnej čiernej farbe odolnej proti poškriabaniu. Prednú stranu kabinetu chráni antirezonančná oceľová mriežka pokrytá zvukovo priehľadnou penou. K dispozícii je množstvo letovacích bodov M8, ktoré umožňujú jednoduché osadenie subwooferov EI- DOS letovacím hardvérom.

16EIDOS215S

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla