Outline Vegas 15CX IP55

Koaxiálne reproboxy Vegas 15 CX (15" reproduktor, 136 SPL) sú kompaktné a vhodné pre dočasné aj trvalé inštalácie

Modely VEGAS 8 CX, 12 CX a 15 CX sú navrhnuté a vyrobené podľa rovnakých prísnych noriem kvality, aké sa uplatňujú na prvotriedne cestovné audio produkty spoločnosti Outline. Moderný dizajn a efektívne výrobné procesy umožňujú spoločnosti Outline dodávať tieto produkty s prvotriednym výkonom a verným zvukom za veľmi atraktívnu cenu. Tri modely VEGAS CX sú ideálne viacúčelové, plnorozsahové, 2-pásmové basreflexové skrinky vybavené moderným prémiovým koaxiálnym reproduktorom na zákazku.

Na správnu prevádzku potrebujú iba jeden kanál zosilňovača, pričom rozdelenie frekvencie medzi LF a VF meničom sa vykonáva pomocou pasívnej crossoverovej siete zabudovanej v skrinke. Pasívny filter s nízkymi stratami zabezpečuje plynulý prechod medzi LF a HF meničmi. V kombinácii s asymetrickou konštrukciou skrine možno každý model VEGAS CX v prípade potreby použiť ako podlahový monitor alebo prednú výplň pódia.

Vysokokvalitný koaxiálny reproduktor Outline poskytuje vynikajúci zvukový výkon, zvýšenú kvalitu farby zvuku a vysoký výkon. Modely Vegas 8CX a Vegas 15CX obsahujú špecifické rotačné tvarované rohy, ktoré zabezpečujú akustické zaťaženie basových reproduktorov Low-Pass, zvýšenú účinnosť v ich využiteľnej šírke pásma a pomáhajú pri odmietaní energie mimo pásma. Vysokokvalitná vnútorná crossoverová sieť je vyrobená zo špičkových komponentov vrátane cievok s veľmi nízkym odporom a metalizovaných polypropylénových kondenzátorov. Je tiež vybavená dômyselnými obvodmi na ochranu komponentov pred nadmerným prúdom a napätím. Každý VEGAS CX poskytuje vysokú úroveň neskresleného zvuku; 8 CX produkuje špičkovú hodnotu 127 dB, 12 CX 133 dB a 15 CX 136 dB SPL na 1 meter.

Na dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča používať jednotku DSP Outline iP24 a všetky zosilňovače Outline. Celodrevená 15 mm fenolom lepená skriňa z baltickej brezy má remeselnú konštrukciu s holubičím chvostom chránenú epoxidovou práškovou farbou, bezrezonančnou oceľovou mriežkou nad akusticky priehľadná pena. Každá skrinka je potiahnutá špičkovou čiernou štruktúrovanou polyuretánovou povrchovou úpravou bez poškriabania a pre inštalácie so špecifickými kozmetickými požiadavkami sú k dispozícii vlastné možnosti premaľovania vo farbe RAL.

16O5VEGAS15CX

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla