Outline Ki 12

Kompaktné rozmery, zvukový výkon a premyslený dizajn Ki10 aj Ki12 z nich robia ideálne riešenia pre širokú škálu trvalo inštalovaných aplikácií.

Nová séria Ki, ktorá bola navrhnutá a vyrobená tak, aby klientom poskytla flexibilný a ľahko použiteľný produkt na zavedenie do Out- line, prináša technickú kvalitu, výrazné línie a zvukový výkon, vďaka ktorým sa talianska značka stala medzinárodným referenčným bodom v oblasti ozvučovania. Vďaka kompaktným rozmerom, zvukovému výkonu a premyslenému dizajnu sú Ki10 aj Ki12 ideálnym riešením pre širokú škálu trvalo inštalovaných aplikácií.

Ki10 a Ki12 sú vybavené 10", resp. 12" LF meničmi, ktoré sú vybavené 2,5" kmitacia cievka pre vysoký výkon a spoľahlivosť. Reprodukciu vysokých frekvencií zabezpečuje kompresný menič s 1,5" membránou. Vďaka pasívnym crossover sieťam navrhnutým spoločnosťou Outline, ktorými sú oba modely vybavené, sú veľmi efektívne aj z hľadiska kanálov zosilňovača a externého ovládania.

Oba produkty sú tiež vybavené ďalším prvkom Outline, úplne novým dizajnom otočného vlnovodu. Túto možnosť ponúka mnoho porovnateľných reproduktorov, ale séria Ki od spoločnosti Outline je prvá, ktorá umožňuje inštalatérovi rýchlo a jednoducho otáčať celú hornu a VF sekciu bez akejkoľvek demontáže reproduktora. Tento originálny technický prvok ponúka skutočnú výhodu v malých miestnostiach alebo v miestnostiach s nízkou svetlou výškou, pretože VF roh sa dá rýchlo nastaviť tak, aby zabezpečil požadovaný rozptyl (100° x 50° alebo 50° x 100°) bez ohľadu na orientáciu skrine.

Kombinácia vysokokvalitných meničov a inovatívneho akustického dizajnu prináša vynikajúci zvukový výkon a dostatočný výkon, najmä vzhľadom na cenu série Ki. Okrem toho špičková technológia tvarovania, ktorú používa spoločnosť Outline, umožňuje vyrábať HF horny, ktoré sú pevné a ľahké, čo prináša výhody v podobe menšieho skreslenia a jednoduchšej manipulácie.

16KI12

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla