Outline Ki 12 Plus

Nový Ki 12 Plus, navrhnutý a vyrobený s cieľom poskytnúť klientom flexibilné a ľahko použiteľné uvedenie produktu do Outline, prináša inžiniersku kvalitu, výrazné línie a dokonca zvýšený zvukový výkon, vďaka ktorým je talianska značka medzinárodným referenčným bodom v oblasti ozvučenia.

Nový Ki 12 Plus, ktorý bol navrhnutý a vyrobený tak, aby zákazníkom poskytol flexibilné a ľahko použiteľné predstavenie produktu Out- line, prináša technickú kvalitu, výrazné línie a ešte vyšší zvukový výkon, vďaka ktorým sa talianska značka stala medzinárodným referenčným bodom v oblasti ozvučovania.

Ki12 Plus je vybavený 12" nízkofrekvenčnými meničmi s 3" kmitacou cievkou pre vysoký výkon, spoľahlivosť a ešte vyššiu kvalitu zvuku. Kompresný menič s 1,75" membránou poskytuje reprodukciu vysokých frekvencií s vysokým rozlíšením.

Vďaka pasívnej crossoverovej sieti navrhnutej spoločnosťou Outline je veľmi účinný aj z hľadiska kanálov zosilňovača a externého ovládania.

Model je vybavený otočným vlnovodom. Túto možnosť ponúka mnoho porovnateľných reproduktorov, ale séria Ki od spoločnosti Outline je prvá, ktorá umožňuje inštalatérovi rýchlo a jednoducho otáčať celú hornu a VF sekciu bez akejkoľvek demontáže reproduktora.

Kombinácia vysokokvalitných meničov a inovatívneho akustického dizajnu prináša vynikajúci zvukový výkon a dostatočný výkon, najmä vzhľadom na cenu.

Okrem toho špičková technológia lisovania, ktorú používa spoločnosť Outline, umožňuje vyrábať HF rohy, ktoré sú pevné a ľahké, čo prináša výhody v podobe menšieho skreslenia a jednoduchšej manipulácie.

16KI12PLUS

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla