Outline Monaco 215 CX

Monaco 215 CX je ideálna viacúčelová, plnorozsahová, dva a polcestný basreflexový reprobox vybavený moderným prémiovým zákazkovým koaxiálnym driverom.

Monaco 215 CX od spoločnosti Outline je navrhnutý a vyrobený s rovnakými prísnymi požiadavkami na kvalitu, aké sa uplatňujú na prvotriedne turistické audio produkty spoločnosti Outline. Moderný dizajn a efektívne výrobné procesy umožňujú spoločnosti Outline dodávať tieto produkty s prvotriednym výkonom a verným zvukom za veľmi atraktívnu cenu. Monaco 215 CX je ideálna viacúčelová, plnorozsahová, dvaapolpásmová basreflexová skriňa vybavená moderným prémiovým zákazkovým koaxiálnym reproduktorom.

Vysokokvalitný koaxiálny reproduktor Outline poskytuje vynikajúci zvukový výkon, zvýšenú kvalitu farby zvuku a vysoký výkon. Je zaťažený patentovaným tvarovaným vlnovodom, ktorý je koaxiálny k 15" stredobasovému reproduktoru a zabezpečuje nízkopriepustné akustické zaťaženie basového reproduktora, čím zvyšuje účinnosť v jeho využiteľnej šírke pásma. Monaco 215 CX je jedinečne konfigurovaný ako "dvaapolcestný" systém po elektrickej aj akustickej stránke a poskytuje zvukový výkon blížiaci sa trojcestnej konštrukcii s rozšírenými nízkymi frekvenciami. Vďaka exkluzívnym vnútorným crossoverom spoločnosti Outline môže byť skriňa poháňaná jedným kanálom zosilňovača, pričom je možné použiť aj dva kanály zosilňovača na samostatné poháňanie nízkej a koaxiálnej časti.

Celodrevená skriňa z 15 mm fenolického lepidla z baltskej brezy má remeselnú konštrukciu s holubičím chvostom chránenú epoxidovou práškovou farbou, bezrezonančnou oceľovou mriežkou nad akusticky priehľadnou penou. Každá skriňa je potiahnutá špičkovou čiernou štruktúrovanou polyuretánovou povrchovou úpravou bez poškriabania a pre inštalácie so špecifickými kozmetickými požiadavkami sú k dispozícii možnosti premaľovania vo vlastnej farbe RAL.

16MONACO215CX

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla