Outline Vegas 10

Plnohodnotné obojsmerné kryty Vegas sú k dispozícii s výberom 10”, 12” a 15” nízkofrekvenčných driverov a všetky tri modely sú vybavené 1,75” kompresným driverom namontovaným na otočnej zostave klaksónu.

Plnorozsahové dvojpásmové skrinky Vegas sú k dispozícii s výberom 10", 12" a 15" nízkofrekvenčných meničov a všetky tri modely sú vybavené 1,75" kompresným meničom, ktorý je namontovaný na otočnej horne. To v spojení s konštrukciou viacstrannej skrine umožňuje v prípade potreby ich použitie ako podlahové monitory. Umožňuje tiež ich zavesenie v horizontálnej alebo vertikálnej polohe pomocou integrovaných upevňovacích bodov M8 a M6 pri zachovaní požadovaného rozptylu VF.

Jednotky sú vybavené pasívnymi crossovermi a sú vyrobené zo špičkových komponentov (cievky s veľmi nízkym odporom a metalizované polypropylénové kondenzátory). Kompresný menič a vlnovod sú rovnaké pre všetky tri modely. Otočný vlnovod s uhlom 90° x 60° ponúka veľkú výhodu pri inštalácii v malých miestnostiach alebo v miestnostiach s nízkou svetlou výškou. Vlnovod sa totiž dá otočiť o 90°, aby sa zabezpečil požadovaný rozptyl bez ohľadu na orientáciu, v ktorej je skriňa nainštalovaná. Dostatočné rozmery ústia zabezpečujú pozoruhodnú kontrolu smerovosti. Tvar skríň umožňuje ich použitie aj ako pódiové monitory.

Technológia, ktorú spoločnosť Outline zaviedla v oblasti lisovania, umožnila spoločnosti vyrábať rohy, ktoré sú tuhé a ľahšie, čo má zjavné výhody z hľadiska deformácie a nižšej hmotnosti. Na ďalšie rozšírenie spodnej časti, a teda aj vyššiu dynamiku, je k dispozícii aj rad subwooferov s vysokým výkonom.

16VEGAS10

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla