• Nové

All-in-one ramp support

Podpera Admiral Ramp Support je flexibilná podpera na stavbu šikmej rampy s pódiovými palubami, spojená s pevným pódiom. Pomocou tejto rampy možno na pódium navážať letové kufre a iné materiály.

V závislosti od výšky pódia si môžete vybrať, či chcete rampu postaviť s dvoma alebo tromi pódiovými palubami. Tieto pódiové paluby sú spojené a držia na mieste pomocou našej podpery rampy All-in-one. Počet spojených pódiových dielcov a výška pódia určujú uhol sklonu rampy. Táto podpera rampy Admiral je vhodná pre pódium s výškou od 40 cm do 120 cm vrátane, s prírastkom 15 alebo 20 cm.

Pre túto podperu rampy je potrebné použiť na mieru vyrobené pódiové nohy, ktoré sú narezané na rôzne požadované výšky. Podpera je kompatibilná s pódiovými palubami, ktoré sú vhodné pre hranaté aj okrúhle nohy.

Jasné vysvetlenie rozmerov nôh potrebných pre každý konkrétny prípad je vhodne uvedené na štítku priloženom k výrobku.

Poznámka: Podpery Admiral Ramp sú určené len na vybudovanie rampy, po ktorej sa presúvajú debny a/alebo ľahké predmety. Tieto podpery nie sú vhodné na použitie rampy v kombinácii s pohybom automobilov alebo iných ťažkých zariadení. Odporúčame vždy používať rampu v kombinácii s dostatočne vysokým zábradlím.

POPORU5

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla