LightShark LS1 wing

Wing pre LS .1 / LS .Core, OSC/UDP hardvérový ovládač, MIDI ovládač a užívateľsky programovateľný diaľkový ovládač.

LS .wing je inovatívny hardvér, ktorý ponúka niekoľko produktov v jednom: Wing pre LS .1 / LS .Core, OSC/UDP hardvérový ovládač, MIDI ovládač a užívateľsky programovateľný diaľkový ovládač.

LS .wing môže odosielať/prijímať príkazy OSC cez ethernet z akéhokoľvek softvéru alebo hardvéru kompatibilného s týmto protokolom. Okrem toho dokáže odosielať/prijímať správy UDP, vďaka čomu je kompatibilný s akýmkoľvek AV zariadením alebo softvérom na trhu.

LS .wing ponúka vynikajúcu všestrannosť na trhu ovládania osvetlenia, pretože môže byť nakonfigurovaný tak, aby bol kompatibilný s inými systémami osvetlenia. LS .wing, vyvinutý ako produkt 4 v 1, môže byť priamym faderovým krídlom, OSC hardvérovým ovládačom alebo samostatnou MIDI konzolou pre akékoľvek zariadenie, ktoré akceptuje MIDI ovládanie cez USB. K dispozícii sú celkom štyri porty USB, vrátane portu USB-B, čo uľahčuje pripojenie k zariadeniam MIDI a nabíjanie smartfónov a tabletov.

Vo všetkých štyroch režimoch má LS .wing vstavaný uzol prevodníka ArtNet/sACN na DMX, ktorý ponúka dva Direct DMX vesmíry. Existujúce produkty LightShark WORK PRO – LS .1 a LS .Core? už ponúkajú dva Direct DMX univerza cez XLR konektor, takže pridaním LS .wing je veľmi jednoduché zdvojnásobiť počet Direct DMX univerzít dostupných pre každú konzolu. Jeho dizajn 4 v 1 z neho robí jednoducho najuniverzálnejší a najfunkčnejší ovládač na trhu. Okrem toho môžu profesionáli v oblasti osvetlenia pracujúci v divadlách a na živých vystúpeniach mať úplnú kontrolu nad viac ako jedným zariadením naraz len použitím rôznych stránok v tej istej jednotke.

ls1wing

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla