grandMA3 onPC command wing

„GrandMA3 onPC command wing“ je ideálny mobilným pult vychádzajúcim z radu grandMA3 spoločnosti MA Lighting. V kombinácii s bezplatným softvérom grandMA3 onPC je grandMA3 onPC command wing cenovo dostupným riešením na riadenie 2 048 parametrov. Ponúka dva vstavané DMX výstupy, jeden DMX vstup a ďalej možnosť vyslať dva ďalšie universy DMX cez Ethernet protokoly so softvérom grandMA3 onPC.GrandMA3 onPC command wing je navrhnutý ako hardvérové rozšírenie k softvéru grandMA3 onPC. Zariadenie dovoľuje pracovať s grandMA3 softvérom, rovnako ako keď pracuje na pultoch vyšších radu grandMA3.

Vďaka integrácii príkazovej sekcie do grandMA3 onPC command wing nikdy nebolo jednoduchšie používať softvér grandMA3 onPC. Vďaka jednoduchému pripojeniu pomocou USB medzi grandMA3 onPC command wing a počítačom so softvérom grandMA3 onPC sú k dispozícii všetky vstupy a výstupy grandMA3 onPC command wingu. DMX, Midi, Timecode a diaľkové ovládanie pomocou externej WiFi.

Systém grandMA3 onPC je obmedzený na 4 096 parametrov. GrandMA3 onPC command wing poskytuje 2048 parametrov. Pridaním grandMA3 onPCNode alebo grandMA3 Node do systému dosiahnete maximálny počet parametrov a ďalších DMX výstupov.

MA Lighting ponúka v rade grandMA3 onPC jednoduchú a cenovo dostupnú cestu, keď chcete začať pracovať v granMA3 prostredí. Jednoducho stiahnite bezplatný softvér grandMA3 onPC a pripojíte k počítaču “granMA3 onPC” zariadenie. V rámci „onPC“ existujú dve základné možnosti: grandMA3 onPC command wing, kde budete pracovať na pulte porovnateľnom s vyššími radmi rodiny granMA3. Druhý variant je jeden z “grandMA3 onPC xPort Node”, ktoré ponúkajú ekonomicky prijateľnú variantu spôsobu ovládania softvéru grandMA3 onPC a odomyká cestu k riadiacim parametrom.

Operačný systém grandMA3 je úplne nový a bol navrhnutý tak, aby bol viac prívetivý k novým užívateľom, ale zároveň uspokojil existujúcich užívateľov systému grandMA. Bola vykonaná rozsiahla spätná väzba medzi operátormi a výrobcom, aby boli zaistené skutočné potreby užívateľov MA. Základná syntax grandMA2 bola zachovaná a rozšírená, aby umožnila rozšírenie nových funkcií.

Softvér grandMA3 má novú elegantnú systémovú architektúru, ktorá obsahuje nové príslušenstvo, funkcie a ovládanie efektov. Tieto priekopnícke koncepty od špičkových vizionárov v priemysle sú prezentované v užívateľskom rozhraní a sú navrhnuté tak, aby praktické úlohy boli intuitívnejšie. Vyberanie príslušenstva, nastavenie hodnôt, uloženie predvolieb a samotné odbavenie show by malo byť podobné, ale v mnohých podrobnostiach procesu vylepšené. Lepší prehľad, rýchlejší prístup a presnejšie informácie prispejú k lepšiemu užívateľskému zážitku pri programovaní a príprave show.

Informácie o svetlách a ostatných zariadeniach sú teraz všeobecné a umožňujú jednoduchšie zdieľanie naprogramovaných dát medzi svietidlami. Podporujeme tiež nový GDTF (General Device Type Format), čo umožňuje výrobcom svietidiel zaistiť, aby svietidlá boli riadené tak, ako bolo zamýšľané.

Riadenie 2,048 parametrov v reálnom čase v kombinácii s bezplatným softvérom pre PC/MAC
Rozšíriteľnosť až na 4,096 parametrov
Príkazová sekcia podobná s riadiacimi putami
29 rotačných RGB podsvietených mini enkóderov
5 duálnych enkóderov
10 motorických 60 mm faderov
40 samostatných playbackov
16 priraditeľných X-tlačítok
2 motorické A/B fadery 100mm s priľahlými tlačidlami Go+,Go-,Pause
1 vertikálny enkóder (level wheel)
Samostatne podsvietené a stmievateľné tlačidlá s tichým chodom
Pripojenie k počítaču pomocou USB
DMX, Midi, Timecode, Remote Control - integrované konektory
Vo funkcii backup pre hlavný pult, disponuje rovnakým počtom parametrov ako hlavný osvetľovací pult a umožňuje plnohodnotné ovládanie v prípade výpadku hlavného pultu.
Diaľkové ovládanie ľubovoľnou aplikáciou webového prehliadača bežiacou na ľubovoľnom operačnom systéme, pomocou pripojenia WLAN kompatibilného s IEEE 802.11 alebo priameho prístupu k sieti LAN
Možnosť rozšírenia DMX výstupov, pomocou sieťových prvkov.
Ethernetové pripojenie 1000Mbit/s.
Protokoly : DMX-512, Art-Net, S-ACN, Pathport
Kompaibilita s protokolom GDTF (General Device Type Format)
Ľahké šasi navrhnuté ako stolné zariadenie s rozmermi 625 x 430 x 105 mm (šírka x hĺbka x výška)
Hmotnosť: 10 kg
Napájací zdroj 100-240V AC @ 50 / 60Hz. Príkon pultu 75 VA.

Konektory:

1 x IEC-60320 C14 cord
2 x DMX512-A Out (5pin XLR female)
1 x DMX512-A In (5pin XLR male)
1 x MIDI In (5pin DIN female)
1 x MIDI Out (5pin DIN female)
1 x Linear Timecode In (3pin XLR female)
1 x GPI General Purpose Interface (D-SUB DE9 female) pre remote control
1 x USB 2.0 (typ B)
1 x LED doska light (4pin XLR female)

Ukladanie showfile:

9999 skupín
10 x 9999 preddefinovaných prednastavení, rozšíriteľných podľa užívateľských prednastavení
9 999 sekvencií s 9 999 „cue“
9 999 efektov
4 096 stmievaných ciest
32 užívateľských profilov
256 užívateľských prístupov

4010511

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla