grandMA3 light CRV

Konzola grandMA3 light CRV (Control Room Version) je pracovným koňom radu, ale dodáva sa bez krídla monitora. Konzola grandMA3 light CRV je navrhnutá na použitie v riadiacich miestnostiach, kde môže byť náročná viditeľnosť, a je vybavená 2 dodatočnými externými portami pre monitory, ktoré uľahčujú pohodlné umiestnenie externých dotykových obrazoviek tretích strán bez toho, aby bola ohrozená funkčnosť konzoly grandMA3 light.

Konzola grandMA3 light CRV so 60 fyzickými prehrávačmi, 16 priraditeľnými x-klávesami a vyhradenou hlavnou oblasťou poskytuje množstvo možností prehrávania.

Dve obrazovky letterbox sú kontextovo citlivé a určené na poskytovanie spätnej väzby a možností prehrávania a hardvéru enkodéra konzoly grandMA3 light CRV.

Konzola grandMA3 light CRV štandardne obsahuje 16 384 parametrov ovládania, čo zaručuje, že je dokonalou základnou platformou pre najprestížnejšie svetové aplikácie zábavného osvetlenia. Veľkosť systému je škálovateľná až na 250 000 parametrov s použitím ďalších procesorových jednotiek grandMA3.

Svetelný CRV grandMA3 je kompatibilný so softvérom grandMA2 a grandMA3. Hardvér je ergonomicky optimalizovaný a štandardne ho možno považovať za tichú verziu.

Ovládacie konzoly osvetlenia grandMA3 ponúkajú svieže používateľské rozhranie s optimalizovanou príkazovou oblasťou na intuitívny a rýchly prístup.

Konzoly grandMA3 sú vybavené dvoma snímačmi, ktoré používateľom poskytujú intuitívne ovládanie ďalších funkcií a vlastností. Mapovanie funkcií duálnych enkodérov bude možné prispôsobiť, čo uľahčí používanie a urýchli programovanie.

Motorizované prehrávacie fadery s dlhou životnosťou sa používajú v celom rade konzol grandMA3. Fadery obsahujú svetelnú trubicu meniacu farbu. Všetky prehrávače majú priamy prístup k stlačeniu tlačidla, ako aj k zmene intenzity a časovania vďaka novým otočným enkodérom s RGB podsvietením.

Operačný systém grandMA3 je úplne nový a bol navrhnutý tak, aby bol prívetivejší pre čerstvých konvertitov a zároveň neodradil existujúcich programátorov grandMA. Bola zapracovaná rozsiahla spätná väzba od používateľov, aby sa zabezpečilo, že nové funkcie budú riešiť' skutočné potreby rodiny MA.

Základná syntax systému grandMA2 bola zachovaná a rozšírená tak, aby uľahčila novú funkcionalitu.

Softvér grandMA3 má vo svojom jadre novú elegantnú systémovú architektúru, ktorá obsahuje nové prípravky, funkcie a spracovanie efektov. Tieto prelomové koncepty od špičkových vizionárov v odbore sú prezentované v rámci prepracovaného používateľského rozhrania a sú navrhnuté tak, aby boli praktické úlohy intuitívnejšie. Výber svietidiel, nastavovanie hodnôt, ukladanie predvolieb a prehrávanie narážok by malo byť známe, ale v mnohých detailoch procesu vylepšené.

Lepší prehľad, rýchlejší prístup a presnejšie informácie vytvoria lepší používateľský zážitok pri programovaní a vytváraní show.

Informácie o svietidlách sú teraz všeobecné a umožňujú jednoduchšie zdieľanie naprogramovaných údajov medzi svietidlami. Podporujeme tiež natívne nový formát GDTF (General Device Type Format), čo umožňuje výrobcom svietidiel zabezpečiť, aby sa ich vlastné svietidlá ovládali podľa určenia.

Všetky informácie o aktuálnej verzii softvéru nájdete na adrese https://www.malighting.com/special/grandma3-software/.

Bezplatný softvér grandMA3 si môžete stiahnuť tu: https://www.malighting.com/downloads/products/grandMA3

Funkcie

Ovládanie až 250 000 parametrov v reálnom čase na jednu reláciu v spojení so spracovateľskými jednotkami grandMA3

6 výstupov DMX, 1 vstup DMX

2 interné multidotykové obrazovky typu letterbox

2 interné viacdotykové príkazové obrazovky

Možnosť pripojenia 4 externých multidotykových obrazoviek

41 otočných RGB podsvietených ovládačov

5 podsvietených duálnych snímačov

15 podsvietených motorizovaných 60 mm faderov

60 samostatných prehrávačov

16 priraditeľných x-kláves

Integrovaná zásuvka na klávesnicu

Zabudovaný neprerušiteľný zdroj napájania (UPS)

3 konektory etherCON, 6 konektorov USB

2 podsvietené motorizované A/B fadery 100 mm

Individuálne podsvietené a stmievateľné tiché (bezklikové) klávesy

4010503

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla