grandMA3 onPC command wing XT

Krídlo onPC s pocitom skutočnej konzoly - myslíte si, že je to nemožné? Pozrite sa na grandMA3 onPC command wing XT! Vyskúšajte si konzolové riešenie grandMA3 onPC s predinštalovaným softvérom onPC na zabudovanej základnej doske MA. Stačí pripojiť dotykový monitor a môžete ovládať 4 096 parametrov priamo na mieste!

Ak teda hľadáte mimoriadne všestranné riešenie ovládania pre malé a stredne veľké kiná alebo inštalácie, grandMA3 onPC command wing XT je pre vás tou správnou voľbou. Je to tiež výkonný programovací nástroj pre televízne/streamovacie štúdiá, ako aj kultúrne domy, a môže slúžiť aj ako konzola pre predprogramovanie a záložné scenáre.

Samozrejme, je skonštruovaný podľa rovnakých štandardov najvyššej kvality softvéru a hardvéru, ktoré platia pre celý produktový rad grandMA3. To znamená, že na cestách, na turné alebo pri ovládaní festivalového pódia máte k dispozícii spoľahlivé riešenie. Vďaka príkazovému priestoru grandMA3 onPC command wing XT vám poskytuje vzhľad a pocit, ktorý je najbližšie k väčším konzolám grandMA3!

Potrebujete niekoľko čísel? Máte prístup k 40 fyzickým playbackom, 16 priraditeľným klávesom X-Keys a vyhradenej hlavnej oblasti. S príkazovým krídlom grandMA3 onPC XT priamo ovládate maximálne 4 096 parametrov riešení onPC. Preto máte k dispozícii tri porty DMX a dva gigabitové porty Ethernet pre protokoly DMX-over-Ethernet.

Tým sme však ešte neskončili! Všetky vstupy a výstupy konzoly grandMA3 sú priamo zabudované. Na zadnom paneli nájdete porty MIDI, timecode a DC remote na prijímanie a odosielanie externých signálov a spúšťanie akcií vo vašej show. Okrem toho môžete pripojiť až štyri monitory a vytvoriť si tak individuálny pracovný priestor!

Zariadenie sa bude dodávať so systémom Windows IoT - v prípade potreby sa tak môžeme uistiť, že dokáže získať správny obraz z výroby.

Nezabudnite, prosím: Softvér grandMA3 onPC ponúka rovnakú sadu funkcií ako väčšie konzoly - takže nedochádza ku kompromisom vo funkčnosti. S výkonným programom MA Start Show jednoducho spustíte príkazové krídlo grandMA3 onPC XT a môžete hneď začať tvoriť!

Funkcie

Príkazové krídlo onPC na ovládanie 4 096 parametrov v reálnom čase v kombinácii so softvérom grandMA3 onPC - predinštalované na zabudovanej základnej doske MA

Príkazová časť rovnaká ako príkazové krídlo grandMA3 onPC

29 otočných RGB podsvietených snímačov

5 duálnych snímačov

10 motorizovaných 60 mm faderov

40 samostatných prehrávačov

16 priraditeľných x-kláves

2 motorizované A/B fadery 100 mm

1 Level-Wheel

Individuálne podsvietené a stmievateľné tiché (bezklikové) tlačidlá

4010519

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla