QuickQ 30

QuickQ 30 je súčasťou radu užívateľsky prívetivých a cenovo dostupných konzol na ovládanie osvetlenia ChamSys QuickQ. QuickQ 30 je ideálnou voľbou konzoly na ovládanie stmievačov, miešania farieb LED a pohyblivých svietidiel. Konzola je vybavená veľkým 9,7-palcovým dotykovým displejom využívajúcim rozhranie podobné rozhraniu smartfónu na nastavenie, programovanie a prehrávanie vašej show.

Konzola dokáže automaticky detekovať, prepájať a konfigurovať svietidlá kompatibilné s RDM a má tiež zabudované funkcie WIFI umožňujúce vzdialené pripojenie k bezplatnej aplikácii QuickQ dostupnej na tabletoch a telefónoch so systémami iOS, Andoid a Windows. K aplikácii sa ľahko pripojíte jednoduchým naskenovaním QR kódu na displeji konzoly.

Konzola má ľahko pochopiteľné tlačidlá a fadery, jednoduché nástroje na výber farieb a ovládanie intenzity, veľký dotykový displej so zväčšovaním a posúvaním na dosah ruky, ako aj jednoduchý systém cue/chase na prehrávanie. Rozhranie QuickQ, ktoré je špeciálne určené pre začínajúcich používateľov, vás ľahko prevedie nastavením, programovaním a ovládaním konzoly.

Konzola má bezplatne stiahnuteľný offline programovací softvér dostupný pre počítače Mac a Windows, ktorý obsahuje vizualizér ChamSys MagicVis. Svoju show môžete naprogramovať v počítači, uložiť na flash disk a načítať do konzoly QuickQ.

QuickQ využíva rozsiahlu a neustále aktualizovanú knižnicu osobností ChamSys s viac ako 30 000 osobnosťami.

Predstavenia QuickQ sú kompatibilné, možno ich nahrať do akéhokoľvek systému MagicQ, čo umožňuje budúci postup na pokročilejší rad konzol MagicQ spoločnosti ChamSys.

Prehľad:

Vzorované podľa rozhrania ikony smartfónu pre jednoduché používanie

Intuitívne rozhranie umožňujúce jednoduché ovládanie všetkých atribútov svietidiel

Rozhranie podporuje gestá, ako je priblíženie štipcom a posúvanie

Jednoduché pripojenie k vzdialenej aplikácii na zariadeniach so systémom iOS a Android prostredníctvom zabudovaného Wi-Fi

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla