DIGITAL PROJECTION E-VISION LASER 13000

Laserový projektor s technológiou COLORBOOST

Digitálny projektor Digital Projection E-Vision Laser 13000 je vybavený technológiou COLORBOOST Red, ktorá umožňuje tvorbu kreatívnych inštalácií aj v náročných podmienkach. Má vysokú jasnosť 12 500 lúmenov a ďalšie funkcie, ktoré využíva priemysel pri organizovaní akcií. Tento DLP projektor spĺňa aj požiadavky na nepretržité používanie.

Digital Projection E-Vision Laser 13000 je navyše vybavený tesnenými optikami a detailným rozlíšením WUXGA. Ponúka aj moderné 3D funkcie vrátane Frame Packing, Dual-Pipe a Image Sequence.

COLORBOOST a Red Laser: funkcie pre kreatívnych ľudí

Digital Projection E-Vision Laser 13000 je bez pochýb výkonný projektor, ktorý spĺňa vysoké požiadavky. Jeho integrovaná technológia COLORBOOST a Red Laser ho však robia ešte flexibilnejším na používanie: Vďaka nim sú jeho obrazy dojímavé a farebné.

Zároveň sú signály spracovávané tak, ako je potrebné. V kombinácii týchto funkcií pomáha odborníkom navrhovať ohromujúce inštalácie pre veľké aj malé podujatia. Funkcie ako Edge Blending a mimoriadne vysoký kontrastný pomer 10 000:1 sú ďalšími dôvodmi pre vysoký výkon Digital Projection E-Vision Laser 13000.

Digital Projection E-Vision Laser 13000: vybavený na dojatie

Okrem vysokého jasu impresionuje Digital Projection E-Vision Laser 13000 svojou flexibilitou. Napríklad viacero systémov môže byť lokálne zlúčených do jedného celku vďaka jeho inteligentnej ovládacej funkcii. Operátori potrebujú iba PC s možnosťou pripojenia k sieti na využitie tejto výhody. Projektor tiež vyniká svojou overenou účinnosťou, ktorá pomáha znížiť náklady v dlhodobom horizonte. Jeho integrovaný zdroj svetla má priemernú životnosť 20 000 hodín, čo výrazne zjednodušuje jeho údržbu.

119734

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla