E-Vision Laser 15000 WU

WUXGA (1920 x 1200), 15 000 lúmenov, kontrast 10000:1 (dynamický)

Rad jednočipových DLP projektorov E-Vision zaznamenal ďalší obrovský skok vpred v oblasti jasu uvedením modelu E-Vision 15000 so svietivosťou 15 000 lúmenov.

Rovnako ako ostatné nedávne prírastky radu E-Vision, aj E-Vision 15000 využíva technológiu Colorboost + červený laser. Najnovšia generácia tohto kompaktného bezlampového projektora, ktorý je už známy ako robustný a spoľahlivý pracovný kôň, využíva technológiu Colorboost + Red na vytváranie najrealistickejších a najkrajších sýtych farieb, aké kedy boli videné v akomkoľvek jednočipovom DLP projektore s vysokým jasom. Vďaka novému inteligentnému spracovaniu sa farebný výkon projektora E-Vision Laser 15000 ešte viac priblížil farebnému výkonu 3-čipového DLP projektora.

Novinkou modelu E-Vision 15000 je ovládanie Art-Net, ktoré umožňuje jednoduchú integráciu do existujúcich osvetľovacích inštalácií, vďaka čomu je tento výkonný projektor E-Vision ideálny pre všetky účely, od živých podujatí až po návštevnícke atrakcie.

Projektor E-Vision 15000 WU má uzavretú optiku a využíva kvapalinové chladenie s chladičmi na odvádzanie energie do vonkajšieho prostredia. Optický systém od laserového zdroja svetla až po objektív je kompletne utesnený a možno ho považovať za odolný voči krytiu IP60. To zaručuje, že svetelný výkon a farebný výkon sa nezhorší v dôsledku vniknutia prachu. Ďalšou výhodou kvapalinového chladenia prostredníctvom chladičov je, že projektor je úplne bez filtrov. To výrazne znižuje nároky na údržbu v porovnaní s mnohými konkurenčnými výrobkami, kde je pravidelná výmena alebo čistenie filtrov nevyhnutnosťou.

120994

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla