E-Vision Laser 10K

WUXGA (1920 x 1200), 11 250 lúmenov, kontrast 10 000:1 (dynamický)

Výnimočne jasný jednočipový DLP projektor E-Vision Laser 10K poskytuje úžasných 11 250 lúmenov zo stabilného polovodičového zdroja svetla, ktorý dokáže svietiť viac ako 20 000 hodín. V profesionálnych priestoroch, ako sú napríklad auditóriá a návštevnícke atrakcie, ktoré sa pravidelne stretávajú s vysokou úrovňou okolitého svetla, jas E-Vision Laser 10K zaručuje, že publikum zažije správu so sýtymi farbami, jasným obrazom a detailmi tmavých oblastí, ktoré ste vy alebo váš klient zamýšľali.

Rovnako presvedčivá je aj absencia výmeny lampy vďaka polovodičovému systému osvetlenia. Tým, že sa obchádzajú pravidelné cykly výmeny lampy, takmer všetky náklady súvisiace s laserom E-Vision vznikajú v čase nákupu. Táto kľúčová vlastnosť umožňuje, aby mal E-Vision Laser 10K oveľa nižšie náklady na vlastníctvo počas celej životnosti displeja.

Ak skombinujete výnimočne jasný zdroj osvetlenia s dlhou životnosťou s množstvom ďalších precíznych funkcií, získate riešenie projektora, ktoré sa dokonale hodí na rôzne profesionálne miesta.

119028

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla