E-Vision Laser 8500

WUXGA (1920 x 1200), 8 500 lúmenov, Kontrast 10 000:1 (dynamický)

Laser E-Vision Laser 8500 poskytuje ohromujúci výkon 8 500 lúmenov zo stabilného polovodičového svetelného zdroja, ktorý je schopný vyprodukovať viac ako 20 000 hodín svietenia. Tento jednočipový projektor bol vyvinutý podľa smernice "Fit and Forget", čo zaručuje, že počas celej životnosti potrebuje len minimálnu údržbu.

Rovnako presvedčivá je aj absencia výmeny lampy vďaka polovodičovému systému osvetlenia. Tým, že sa obchádzajú pravidelné cykly výmeny lampy, takmer všetky náklady spojené s E-Vision Laser vznikajú v čase nákupu. Táto kľúčová vlastnosť umožňuje, aby mal E-Vision Laser oveľa nižšie náklady na vlastníctvo počas celej životnosti displeja.

Ak skombinujete výnimočne jasný zdroj osvetlenia s dlhou životnosťou s množstvom ďalších precíznych funkcií, získate riešenie projektora, ktoré sa dokonale hodí na rôzne profesionálne miesta. Štandardne je súčasťou balenia prelínanie hrán obrazu a geometrická korekcia. HDBaseT, DisplayPort 1.2 a HDMI zabezpečujú, že pripojenie je úplne prispôsobené budúcnosti.

119024

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla