E-Vision Laser 4K-UHD

4K-UHD (3840x2160), 7 500 lúmenov,Kontrast 10 000:1 (dynamický)

Projektor E-Vision Laser 4K-UHD poskytuje ohromujúci jas 7 500 lúmenov zo stabilného polovodičového zdroja svetla, ktorý dokáže svietiť viac ako 20 000 hodín. Rozlíšenie 4K UHD poskytuje ohromujúce detaily a jemnosť obrazu, ktoré dokáže len 4K-UHD poháňané čipom DLP spoločnosti Texas Instruments. Tento jednočipový projektor bol vyvinutý podľa smernice "Fit and Forget", čo zaručuje, že počas celej životnosti potrebuje len minimálnu údržbu.

Rovnako presvedčivá je aj absencia výmeny lampy vďaka polovodičovému systému osvetlenia. Tým, že sa obchádzajú pravidelné cykly výmeny lampy, takmer všetky náklady spojené s projektorom E-Vision Laser vznikajú v čase nákupu. Táto kľúčová vlastnosť umožňuje, aby mal E-Vision Laser 4K-UHD oveľa nižšie náklady na vlastníctvo počas celej životnosti displeja.

Ak skombinujete výnimočne jasný zdroj osvetlenia s dlhou životnosťou s množstvom ďalších precíznych funkcií, získate riešenie projektora, ktoré sa dokonale hodí na rôzne profesionálne miesta. HDMI 2.0 je súčasťou štandardnej výbavy, rovnako ako HDMI 1.4b pre prípad, že potrebujete Frame Sequential a Dual Pipe 3D.

118150

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla