E-Vision LASER 5900 WUXGA

WUXGA (1920 x 1200), 5 900 lúmenov, Kontrast 20000:1 (dynamický)

E-Vision LASER 5900 je kompaktný a výkonný jednočipový DLP projektor s rovnakou spoľahlivou technológiou, akú nájdete vo všetkých veľkoplošných projektoroch Digital Projection. Vďaka našej osvedčenej technológii polovodičového laserového osvetlenia ponúka E-Vision LASER 5900 20 000 hodín stabilného a takmer bezúdržbového zobrazovania.

Projektor E-Vision LASER 5900 je vhodný pre aplikácie, ktoré vyžadujú jasné a spoľahlivé riešenie a zároveň spĺňajú obozretné rozpočtové požiadavky. Keďže je osvetlený laserom, nikdy nie je potrebné vymieňať žiadne lampy, takže dlhodobé náklady na vlastníctvo sú takmer nulové. Okrem toho je údržba jasu dlhodobá a predvídateľná, čo zabezpečuje, že prevádzka systému nie je nikdy prerušená. K silným výhodám laserového osvetlenia sa pridáva aj schopnosť MultiAxis spoločnosti Digital Projection, ktorá umožňuje orientáciu zariadenia E-Vision LASER 5900 v takmer ľubovoľnej polohe, čo zaručuje flexibilitu inštalácie a kreativitu pri používaní.

Na zabezpečenie jednoduchosti obsahuje E-Vision LASER 5900 štandardný objektív so zoomom a množstvo možností pripojenia. Zariadenie E-Vision LASER 5900 slúži ako flexibilný zobrazovací nástroj pre aplikácie s veľkou obrazovkou, ktoré vyžadujú jasné, spoľahlivé a tiché riešenie v kompaktnom a lacnom balení.

120551

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla