Outline Zosilňovač GTA Quattro (X4)

Univerzálny štvorkanálový zosilňovač vyrobený s ohľadom na všestrannosť a jednoduchosť použitia za všetkých okolností

GTA Quattro bol navrhnutý tak, aby bol všestranný a ľahko použiteľný v akýchkoľvek prevádzkových podmienkach. Outline GTA Quattro je rovnako užitočný pre väčšinu subwooferov, ako aj pre vysokovýkonné systémy s plným rozsahom a vyhovuje akejkoľvek konfigurácii a účelu.

Napájací zdroj Outline je teraz flexibilný a bezpečný, vhodný na jednofázovú, dvojfázovú alebo trojfázovú prevádzku od 85 VAC do 460 VAC bez potreby výberu. Skutočné trojfázové vyrovnávanie záťaže je dosiahnuteľné priamo jednotkou bez zložitého priraďovania záťaže v rozvodnom systéme. Outline GTA Quattro poskytuje štyri plne spracovateľné kanály a voliteľné vstupy z analógových zdrojov, ako aj digitálne AES3 a dva redundantné Dante™* streamy. Mixovanie a smerovanie kanálov možno jednoducho vykonávať vďaka integrovanému revolučnému DSP s nízkou latenciou, ktoré poskytuje najvyššiu mieru slobody pri tvarovaní zvuku a správe reproduktorov.

Plná podpora 100 Mb/s a gigabitového Ethernetu uľahčuje integráciu Outline GTA Quattro do akejkoľvek existujúcej infraštruktúry. Nové rozhranie GTA Quattro, ktoré je kompletne integrované do balíka Armonía Pro Audio Suite™, je k dispozícii aj pre smartfón a tablet a poskytuje nové skúsenosti v oblasti správy napájania.

16GTAQuattro

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla