Outline Zosilňovač L3000

Najodolnejší kompaktný zosilňovač na svete, do 3000 W / Integrovaný DSP

Outline L3000 - Predstavujeme najtvrdší kompaktný výkonový zosilňovač na svete!

L3000 je ultraľahký 3000-wattový výkonový zosilňovač pripravený na použitie. Je kompaktný, praktický a inteligentný, a voľne stojace.

Jeho štyri kanály zosilnenia v kombinácii s interným DSP poskytujú dokonalé riešenie pre mnohé aplikácie. Flexibilný dvoj-, troj- alebo štvorkanálový formát je ideálny pre inštalácie, ale aj pre prenosné systémy.

Reproduktor L3000 sa dá prenášať a inštalovať kdekoľvek a má rovnako atraktívnu a odolnú povrchovú úpravu ako cestovné reproduktory Outline.

Tento zosilňovač ponúka malé rozmery, nízku hmotnosť (len 3,4 kg) a tradične úžasnú kvalitu zvuku a spoľahlivosť všetkých produktov Outline. L3000 dokáže dodať až 750 W na kanál pri 4 Ω alebo 1500 W v režime mostíka pri 8 Ω. Zosilňovače Outline prinášajú krištáľovo čisté výšky a pevný, dobre definovaný spodný koniec.

Osvedčené konštrukčné vlastnosti zaručujú mimoriadne vysoký výkon, pokiaľ ide o mimoriadne nízke celkové harmonické skreslenie, optimálnu frekvenčnú odozvu a koeficient tlmenia v širokom spektre aplikačných scenárov. Výstupný stupeň PWM umožňuje transformovať všetku energiu odoberanú zo siete na využiteľný výkon a ponúka maximálny výkon, vysokú predvídateľnosť a odolnosť voči intermodulačným artefaktom.

Všetky výstupné pripojenia sa realizujú prostredníctvom konektorov speakON. K dispozícii sú režimy mostíkového aj jednokanálového výstupného pripojenia. Kanály A, B, C a D možno nastaviť v režime single-ended, E a F v režime bridge. Zosilňovač ponúka 4 predvoľby, ktoré menia smerovanie signálu.

L3000 obsahuje celý rad funkcií, ktoré možno nastaviť manuálne pomocou softvéru na správu zosilňovača ArmoníaPlus, ktorý ponúka ovládanie parametrov, ako sú úrovne, oneskorenie, polarita, nastavenie EQ a limitéra.

Zosilňovač L3000 je možné namontovať do dvoch rackových jednotiek (19" x 3,5", 483 mm x 88 mm) s príslušným hardvérom. Pomocou príslušenstva znázorneného na obrázku je možné namontovať dva zosilňovače L3000 vedľa seba alebo podľa potreby len jeden zosilňovač.

16L3000

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla