LightShark LS1

Hybridná dmx konzola

Konzola LS-1 ponúka všetky vymoženosti dokonalého svetelného pultu - intuitívne, ergonomické ovládacie prvky hardvéru (vstavaný farebný displej, farebné RGB podsvietené tlačidlá, 10 hlavných ovládacích ťahových potenciometrov) a výborný intuitívny softvér LightShark, ktoré spája vo veľmi kompaktných rozmeroch. LS-1 obsahuje vstavaný stojan na uloženie až dvoch tabletov a navyše špeciálnu zásuvku na nabíjanie Vašich zariadení (tablet/smartphone) cez USB vstup na zadnom paneli.

Zabudovaný softvér LightShark je multi-platformový systém na ovládanie osvetlenia s až 8 nezávislými DMX univerzami a ultra rýchlym užívateľským rozhraním, ku ktorému je možné pripojiť až tri tablety, vďaka čomu si môžete vytvoriť vlastné pracovné rozhranie s viacerými obrazovkami. LightShark ponúka koncept plug&play, t. j. v počítači netreba inštalovať žiadny prídavný softvér ani ovládač. Všetko, čo potrebujete na kompletný prístup k softvéru LightShark je iba webový prehliadač a je úplne jedno aký operačný systém používate (iOS, Android, Linux, Windows, macOS). Softvér má navyše veľmi jednoduché užívateľské rozhranie, vďaka ktorému bude akýkoľvek svetelný dizajnér schopný už v priebehu niekoľkých minút využiť 100% jeho funkčnosti. Aj začínajúci používatelia sa dokážu adaptovať rýchlo a bez akýchkoľvek technických vedomostí vytvoriť veľkolepú svetelnú show - za pomoci vstavaného FX-procesoru, ktorý ponúka viac ako 25 prednastavených svetelných scén.

Pripojenie tabletu, smartfónu, či PC k LS-1 je možné pomocou vstavaného WiFi prístupového bodu. Softvér LightShark však vždy pracuje vo vnútri konzoly - vo WiFi prepojení medzi konzolou a Vaším zariadením cestujú iba dáta používateľského rozhrania (nikdy DMX dáta), preto LS-1 ostáva v nepretržitej prevádzke aj v prípade zlyhania WiFi (v takomto prípade je možné sa k zariadeniu pripojiť aj pomocou kábla - Ethernet port).

Model LS-1 je ideálny pre menšie až stredne veľké akcie, do disko klubov, firemné večierky, ale tiež do divadiel či kultúrnych domov. Svojich používateľov si nájde v rade tých, ktorí potrebujú vytvoriť pôsobivé svetelné show v krátkom čase a jednoducho - t. j. začínajúcich používateľov, avšak vďaka veľkému množstvu pokročilých funkcií osloví aj profesionálnych používateľov.

ls1

Súvisiace produkty

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla