LIGHT SPOT 2024

list V kategórii: Novinky

Srdečne Vás pozývame na podujatie LIGHT SPOT 2024, ktoré pripravujeme v nadväznosti na úspešný úvodný ročník - malá reportáž a fotky z neho si môžete ppozrieť  TU.

Nájdite si čas 22.mája 2024 a navštívte nás v Kasárňach Kulturpark v Košiciach.

Pozrieť a otestovať si budete môcť viac ako 50 modelov svetiel od Prolights, kompletné portfólio od nemeckého výrobcu batériových svetiel Astera, k dispozícii budú pulty známeho výrobcu ChamSys, hazery a dymostroje vyrábane v Nemecku značky HazeBase, produkty holandskej značky Admiral staginga v neposlednom rade aj produkty SRS Rigging, SRS Lighting a SRS Power, vyrábané na Slovensku.

V Slovenskej premiere uvidíte veľmi zaujímavý koncept outdoor LED hybridnej hlavyi AstraHybrid330IP , ale aj jej indoor verziu AstraHybrid330, ktorá už má na Slovensku svojich uživateľov. Vyskúšať si budete môcť aj novú kompaktnú hlavu JetHybrid200, ktorá prekvapí svojim výkonom, kompaktným telom a viac ako priateľskou cenou. Vidieť a otestovať budete môcť aj sériu outdoor svetiel s krytím IP65, ktoré sa tešia stále väčšej obľube na stageoch po celom svete. Ich nespornou výhodou je, že môžu zmoknúť, čo je hlavne pri letných festivaloch veľká devíza, ale dôležitým aspektom je aj ich prachotesnosť, čo značne zvyšuje servisný interval a šetrí prevádzkovú réžiu. V tejto skupine svetiel nebudú chýbať nové pary ako EclPar IPMFC s meniteľnými optikami a vysokým CRI, alebo AstraPar7IP s elektronickým zoomom a pixelmapingom.

Ďalšou veľkou skupinou svetiel budú fresnely, profily, cyklorámy a panely pre použitie v divadle, pri filme, alebo v štúdiu. Otestujete si nové fresnely EclFresnel CT+ v outdoor verzii, ako aj najväčší soft panel Prolights EclPanel TWCXL.

Značka Astera patrí už dlhodobo na špičku v batériových svetlách pre film a podujatia rôzného charakteru. Ich 100% “bezkáblovosť” dáva obrovské kreatívne možnosti pri tvorbe svetelného dizajnu na eventoch a vysoká kvalita svetlá poteší všetky kamery. Od Astery bude k dispozícii komplétne portfólio, vrátane noviniek LeoFresnel a PlutoFresnel a nových profilových optík.

Mimo svetiel si budete môcť ošahať aj nové pulty od ChamSys vrátane konzoly MagicQ MQ250M, v prevádzke bude tiež celé portfólio HazeBase vrátane inovatívneho hazeru THE FAB a ukážeme aj novinku v našej ponuke a to produkty od Admiral staging.

Trhový štandard v kvalite a spoľahlivosti, v podobe SRS RIGGING prinesie na ukážku ich už svetovo uznávaný 12-kanálový, linkovateľný a digitálny motorový ovládač, ktorý je výnimočný napríklad aj svojou kompaktnosťou v 6U body. Ďalším produktom, ktorý predstaví SRS LIGHTING, bude VLAN-toolbox, ktorý poskytuje jednoduché rozhranie k manaženovateľnému switchu a kompletný dátový prenos (svetlo, zvuk a video) a komunikáciu medzi FOH a stagom cez jediný optický kábel. V rámci SRS POWER Vám predstavíme technológie a funkcionality ich elektrických rozvádzačov.

No a ak by Vám toto všetko nestačilo, tak určite by ste si nemali nechať újsť sériu workshopov, ktoré budú prebiehať počas celého dňa. Program workshopov ako aj kompletný harmonogram zverejníme už čoskoro. Samozrejmosťou počas celého podujatia bude občerstvenie, káva, pitný režím, hostesky a priateľská atmosféra. Zostaňte s námi v spojení, aby Vám nič neuniklo.



Na podujatie je z kapacitných dôvodov potrebná registrácia. Zaregistrovať sa môžete   TU



Budete si môcť otestovať ( kliknutím zobrazite detail produktu )

Svetlá pre stage : Svetlá pre divadlo a štúdio : Bateriové svetlá Astera : Pulty, hazery a príslušenstvo :
Hybrid a profil hlavy Fresnely outdoor Astera ChamSys
Astra Profile400 EclFresnel CT+LIP NYX Bulb MagicQ Compact Connect
Astra Hybrid330 EclFresnel CT+MIP PixelBrick MagicQ MQ70 Compact Console
Jet Hybrid200 EclFresnel CT+SIP HydraPanel MagicQ MQ250M Stadium Console
AX1 PixelTube MagicQ MQ500M Stadium Console
Wash hlavy Fresnely AX2 PixelBar QuickQ 20
Astra Wash19PIX EclFresnel 2KTW AX3 LightDrop
Astra Wash7PIX EclFresnel 2K DY AX5 TriplePAR Haze Base
Jet Wash19 EclFresnel TW AX9 PowerPAR highpower²
Jet Wash7 EclFresnel VW Titan Tube classic²
EclFresnel TU Helios Tube piccola
Outdoor hlavy EclFresnel DY LeoFresnel  THE FAB
Astra Hybrid330IP PlutoFresnel Hazer² – the cube
Astra Profile600IP Profily Projekčné optiky pre PlutoFresnel
Astra Beam260IP EclProfile CT+ ART7 AsteraBox Admiral - staging
Astra Wash7PixIP EclProfile FW TU Freedom systém
EclProfile FS Transport systém
Outdoor svetlá Príslušenstvo pre stage
Solar48Q Cyklorámy
Solar27Q EclCyclorama 100
EclPar IPMFC EclCyclorama 050
EclPar IPMVW EclExpo Flood300FC
Astra Par7IP EclExpo Flood300VW
Jet Par7IP
Panely
Outdoor stroboskopy a blindre EclPanel TWCXL
Sunrise2IP EclPanel TWC
SunBlast 3000FC EclPanel TWCJr
SunBlast 3500Max EclPanel TWCMini2x1
SunBar 2000FC EclSoft LinearIP





Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla