Buďte kreatívny so systémom Freedom

list V kategórii: Tech tools

Jedným z najvšestrannejších produktov v ponuke spoločnosti Admiral Staging je systém Freedom – modulárny montážny systém, ktorý odstraňuje tradičné obmedzenia a ponúka neobmedzené možnosti pre zavesenie, alebo umiestnenie na stojato. Bez ohľadu na to, akú scénu chcete vytvoriť, systém Freedom vám umožní jednoducho kombinovať komponenty a prispôsobiť si rigging podľa vlastných predstáv.

FREEDOM MODULÁRNY RIGGING BEZ LIMITOV

Ako už samotný názov napovedá, systém Freedom je stelesnením slobody v kreatívnom riešení závesov. Spoločnosť Admiral Staging vyvinula modulárny systém, ktorý vám dáva viac možností zavesenia, ako by ste si kedy vedeli predstaviť. Je flexibilný, použiteľný na zavesenie, alebo stojato a ponúka nekonečné kombinácie dĺžok a šírok, ktoré splnia aj tie najnáročnejšie požiadavky.

Vyberte si svoj ideálny systém :

 

2 základné časti

Systém Freedom vám umožňuje prispôsobiť si rigging do detailu. Dĺžkové a šírkové varianty závesných konštrukcií sa dajú ľubovoľne meniť – viacero rúrok možno zasunúť do seba pre nastavenie výšky, zatiaľ čo rôzne dĺžky závesných rúrok určujú šírku.

Vďaka variabilite dĺžkových profilov a závesných trubiek môžete systém využívať ako single rigger, down rigger alebo floor rack. Kombinujte a prispôsobujte, rozširujte svoj systém a vytvárajte inovatívne scény, ktoré oživia vašu kreatívnu víziu.

Nechajte sa inšpirovať

Systém Freedom otvára dvere k neobmedzeným možnostiam – je len na vás, ako ďaleko chcete zájsť. Vytvorte scenérie, ktoré oslnia vaše publikum, a nechajte svoju kreativitu voľne plynúť. Uvoľnite svoj potenciál so systémom Freedom od Admiral Staging a zistite, aké to je pracovať bez limitov.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla