PROLIGHTS štandardizuje farebný výstup so Spektra™

list V kategórii: Tech tools

S rastúcou prítomnosťou na filmových, televíznych a divadelných trhoch spoločnosť PROLIGHTS posilňuje svoje úsilie v oblasti výskumu a vývoja s cieľom implementovať nové, špičkové inovácie v rámci vedy o farbách, aby sa zabezpečila konzistentnosť farieb a pokročilá kontrola farieb vo svojich produktových radoch.

Každé zariadenie označené ako „Spektra™“ spĺňa štandard stanovený spoločnosťou PROLIGHTS a jeho farby sa budú zhodovať s inými jednotkami s rovnakým označením a zaručia konzistentnosť šarží v priebehu času. Svietidlá presne vyvažujú v kontrolovanom a preddefinovanom farebnom priestore, ako sú režimy XY/HSI/RGB a CCT, gély alebo emulácia zdroja.

„Spektra™“ kategorizuje jednotlivé svetelné zdroje počas procesu kalibrácie, vďaka čomu rôzne svietidlá fungujú v rovnakom farebnom priestore CIE1931. Akékoľvek zariadenie s touto kalibráciou sa presne zhoduje v bielej a vo farbách definovaných počas výroby.

Interný algoritmus spravuje informácie o zdroji a pomáha používateľom získať presný farebný bod naprieč zariadeniami kalibrovanými Spektra™.

Táto inovácia bola vyvinutá spoločnosťou PROLIGHTS' R&D a je už prítomná v najnovších produktoch spoločnosti. Či už používateľ dostane batériový up-lighter, soft panel, profil, fresnel, alebo dokonca LED bar, ak sú označené „Spektra™ Calibrated“, ich farebná konzistencia bude zaručená.

Túto vlastnosť ocení každý dizajner, či už v divadle, štúdiu, alebo na inej scéne, ak je jeho snahou dosiahnuť dokonalý obraz.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla