PROLIGHTS rozšíril sériu fresnelov o reflektory s variabilnou bielou

list V kategórii: Tech tools

PROLIGHTS práve rozšíril svoj rad EclFresnel o štyri nové variabilné biele varianty. To zahŕňa MINI so 60W LED zdrojom a 100mm šošovkou, JUNIOR, so 150W zdrojom a 150mm prednou šošovkou, 1K Fresnel s 250W zdrojom a 200mm prednou šošovkou a nakoniec 2K Fresnel s 500W LED zdrojom a 250 mm šošovkou.

Variabilná biela séria disponuje rozsahom CCT od 2 700 K do 5 600 K, ktorý prirodzene vykresľuje tóny pleti a zároveň poskytuje čistý svetelný lúč a hladké prechody medzi teplou bielou a studenou bielou.

Keďže ide o svietidlá s premenlivou iba bielou farbou, užívatelia získajú neuveriteľne jasný lúč v celom rozsahu zoomu pri zachovaní vysokých hodnôt CRI, TLCI a TM30.

Rad EclFresnel je dokonalým príslušenstvom pre vysoko náročné úlohy, ako je divadlo a TV vysielanie. K týmto reflektorom je veľa príslušenstva, vrátane osemkrídlových klapiek a 28 mm TV nástavca, ktoré sa dodávajú s týmito svietidlami. Pre všetky varianty fresnelov sú k dispozícii aj špeciálne strmene ovládané tyčou.

Svetlá sú vybavené najnovšou technológiou, ako je 16-bitové plynulé stmievanie a nastaviteľná PWM, predvoľby farebnej teploty a oveľa viac. A rovnako ako pevná biela alebo plnofarebná séria, rad EclFresnel VW je dostupný aj v bielom kryte pre kultúrne domy a multifunkčné priestory.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla