Ecl séria úspešná v TV a streamovacích štúdiách

list V kategórii: Referencie Svet

Je to už rok od uvedenia PROLIGHTS EclPanel TWC, soft panelu 2x1 s nastaviteľným bielym a farebným LED mäkkým svetlom pre TV a štúdiá. Od svojho uvedenia spoločnosť PROLIGHTS dokázala preniknúť na nový trh - trh, ktorý hľadá vysoko kvalitné a spoľahlivé zariadenia s dobrou návratnosťou investícií.

S nedávnym uvedením produktu na trh koncom roku 2020 rozšírila spoločnosť PROLIGHTS kolekciu ECL na to, čo možno označiť za komplexné riešenie osvetlenia pre televízne, streamovacie a filmové štúdiá - do produktového portfólia patria série Fresnelov, Profilov, Parov, Cycloram a Soft-Light panelov s príslušenstvom dostupným vo viacerých veľkostiach a rôznymi zdrojmi LED, napríklad laditeľnými bielymi + farebnými zdrojmi LED alebo statickou bielou (tungsten aj day light).

„Sme jednou z mála spoločností, ktoré sú schopné ponúknuť kompletný systém osvetlenia pre štúdiá,“ uviedol Fabio Sorabella, výkonný riaditeľ spoločnosti PROLIGHTS. A dodal: „Nedávno sme sozorovali, že okrem filmových spoločností zaoberajúcich sa filmovou produkciou, niekoľko spoločností zabezpečujúcich eventy presúva svoj obchodný model na online streamované udalosti. To si často vyžaduje šikovných dizajnérov so znalosťou televízneho osvetlenia. Na našom sortimente je také skvelé, že nemusíte vyvážovať rôzne zdroje svetla, ale pomocou nášho optimalizovaného farebného algoritmu môžete ťažiť z ľahkého použitia, vďaka čomu je proces párovania oveľa ľahší ako pokus o vyváženie svietidiel od niekoľkých výrobcov. “

Radu Ecl tvoria :

EclPanel TWC EclFresnel 2PKTW EclProfile CT+ EclPar EclCyc
Soft panely
Fresnelové reflektory
Profilové reflektory
Pary
Cyclorámy




Od prveho uvedenia produktov ECL bolo po celom svete bolo dodaných viac ako desaťtisíc kusov v celom rade a smerovalo do viacerých televíznych, filmových a streamovacích štúdií, požičovní a produkčných domov. Svietidlá zo série Ecl sa používajú na produkciach ako The Voice a Master Chef a osvetlovali nespočetné množstvo streamovacích udalostí, keď spoločnosti uskutočňovali svoje prezentácie online.

Paolo Albani, manažér medzinárodného predaja spoločnosti Prolights, tiež uviedol: „EclPanels TWC a EclPanels TWCJr, jeho alternatíva 1x1, sú tiež prístupnejšie v porovnaní s inými produktmi. Prekonávajú ich výkonom, farebným vykreslením a vďaka nášmu inteligentnému obchodnému modelu prinášajú značné úspory nákladov. vďaka čomu sú prístupnejšie pre všetkých používateľov. “

Celý rad ECL bol navrhnutý a skonštruovaný v Taliansku a podrobený náročným optickým a kalibračným testom ešte predtým, ako sa dostal na montážnu linku. Rozsah série nie je starší ako jeden rok a využíva najmodernejšiu dostupnú elektroniku a zdroje LED - vrátane zdrojov RGBW + Warm White alebo šiestich farebných LED polí, okrem fixných bielych možností. Spoločnosť uprednostňuje zdroje s vysokými indexami TM-30 a TLCI a tiež nastavenia vysokej obnovy PWM optimalizované pre kamery s ultravysokým rozlíšením.

Produkty ECL sú k dispozícii aj vo verziách s tyčovým ovládaním a majú k dispozícii množstvo príslušenstva vyvinutého spoločnosťou Prolights alebo referenčnými tretími stranami: „Chceli sme pre naše EclPanels široký a prémiový sortiment príslušenstva a rozhodli sme sa uzavrieť partnerstvo s DoP Choice, pretože je to na trhu dobre etablovaní výrobca - od SnapBag®, SnapGrid®, Rabbit-Ears® a SnapBox® sa uistíme, že všetky produkty majú správne príslušenstvo hneď pri uvedení na trh. Nenechávame zákazníkov čakať, “dodáva Sorabella. Panely je možné napájať aj pomocou batérie prostredníctvom 4-pólového konektora XLR, ktorý umožňuje použitie štandardných batérií.

Ponuku dotvára široká škála príslušenstva   :

SnapBag.png SnapGrid Klapky
Hardware
SnapBagy
SnapGridy
Klapky
Difúzne a voštinové filtre

Niekoľko príkladov použitia svietidiel série Ecl :

TV BELGA / Belgicko

Eclpaneltwc_TV%20BELGA%20(5).JPG Eclpaneltwc_TV%20BELGA.JPG

EURO PALCO STUDIO / Portugálsko

Eclfresneltw_EUROPALCO%20STUDIO.jpg Eclpaneltwc_EUROPALCO%20STUDIO.jpg

MILANO CITY STUDIOS / Taliansko

Milano city studios

EUROVISION JUNIOR SONG CONTEST 2020 / Polsko

Eclpaneltwc_EUROVISION%20SONG%20CONTEST%202020%20(2).jpg

THE VOICE OF POLAND 2020 / Polsko

VOICE%20OF%20POLAND_TV%20POLONIA.jpg

MERCEDES SUMMIT2020 / Portugalsko

Eclpaneltwc_TV%20BELGA%20(9).jpg

Zdroj: prolights.it

.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla